reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej dziewczyny!
My przetrwaliśmy noc bez "niespodzianek" :tak: choć miałam 5 pobudek (co 2 godz) to i tak nie jest najgorzej ale chciałabym żeby Jasio przesypiał już całe nocki :tak: wtedy i ja miałabym z rana lepszy humor a tak to ledwo zasnę już muszę się budzić no i przerywany sen nie wpływa dobrze na samopoczucie inaczej jak prześpi się ciągiem co najmniej 5-6 godz.
Dobry pomysł z tym zamrożeniem pierogów :tak: będzie przy tym troche roboty więc może w weekend polepię :-D a w wigilię popiekę ciasta
Madzia trzymam kciuki za Antosia :-) oby badania wykazały co jest kochanemu maluszkowi :tak: i jak to wyleczyć :tak:
Marlena udanych zakupów :-)
Kasiau miłego dnia w pracy :-D

Miłego dnia wszystkim mamusiom i dzieciaczkom :-D

reklama
Głuszku, zgadzam się z Marleną...Twoja wiedza jest olbrzymia:tak: i o wiele pożyteczniejsza niż wiedza zdobyta z ksiązek, bo podręczniki swoją drogą a życie swoją. Szkoda tylko, że tą wiedzę zdobyłaś w taki sposób i tyle Twoja córeczka się namęczyła. :-(
Witam z rana z pracy.
Magdziarko najlepiej takie badania robić przy szpitalach bo oni są bardziej kumaci .
Zgadzam się...a najlepiej jeżeli macie dostęp, to udać się do szpitala klinicznego...tam pracują ludzie uczący studentów, którzy są na bierząco z najnowszymi doniesieniami medycznymi:tak:.
Magdziara, mam nadzieję, ze sprawa się wyjaśni i szybko uda się pomóc Antosiowi.

A ja dziś się zawiodłam... miałam głupią nadzieję, że jak mały dostanie na kolację coś treściwszego, to lepiej pośpi. Dałam mu wczoraj pół godziny przed kąpaniem kaszkę...i budził się w nocy jak zwykle:no:. Widocznie jeszcze nie dojrzał do tego, żeby całą noc wytrzymać bez mamusi;-). Będziemy nadal próbować:tak:.

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry
U nas nocka superowa, czyli pospalismy bez zadnej pobudki.
Dzisiaj znów czaję sie do zrobienia czegoś pożytecznego w domciu, ale muszę ruszyć 4 literki i wziąc się za robotę...
M poszedł juz do pracy, Nadia spi a ja już serfuje po necie :-D

A mój mąż został dzisiaj w domku..pracuje przez internet . Ale uda mu się wykroić chwilę dla nas i niebawem pojedziemy na zakupki. A potem po starszaka do szkoły. Ja już mam dla Ollka Lego star wars i bujany fotel( zawieszany pod sufit) z Ikei. Dla męża siostry, która jest foto- grafikiem mamy książkę National Geografic - Świat w obiektywie z pięknymi zdjęciami. Dla teściowej nie mam nic ale wiem, że chce szklanki do napoi z dzbankiem. Resztę sie zobaczy.
Dziewczynki dzięki za rady w sprawie Antosiowej pupy.

Jak nie macie pomyslu na prezenty to napiszę co ja wybrałam dla całej gromadki gości ;-)

dla dzieci-auto steroawne radiem, ciastolinę (zestaw z osmirnicą i do wyciskania wzorków), dla "młodzieży" - lampka lawa taka większa, lampka nocna, dla męża książkę kreatywna fotografia (jak zrobic ciekawe zdjęcia), zestaw świeczników dla lubującej się w ozdóbkach wszelkiego rodzaju, książke o produkcji domowych win i nalewek dla amaotora wina, dla małżeństwa spodziewającego się dziecka dla mamusi "co nieco o rozwoju..." Zawitkowskiego i "Będę tatą" dla taty ;-) dla wujków zestaw szkockiej whisky, ciepły sweter, książkę z ciekawymi przepisami kulinarnymi, dla teścia zestaw filmów o Winetou (miłośni westernów), dla teciowej zestaw obiadowy, dla dziadka chyba tez jakiś sweter kupimy... no i została Dobrusia, ale niech juz maz sie wysili ;-)

Marta:szok::szok::szok:
A ile Ty na to wszystko wydałaś kasy....no nieźle

na 14 jadę do alergologa.udało się załatwić.Lecę po skierowanie..pa

Ostatnia edycja:
na razie z 450 zł ale jeszcze kilku brakuje :baffled: ale raz w roku można ;-) no i whiski mąż dostał w zeszłym roku od jakiejs firmy, a my any-alkoholowi, więc wujek amator trunków sie ucieszy, a my mniej kaski wydamy ;-) no i Zawitkowskiego dla nas kupilismy, bo pediatra kazała, ale nawet nie doczytaliśmy książki do końca, bo ona dobra dla kogoś kto dopiero urodził dziecko,a nie ma 3 miesiećznego szkraba;-) więc ksiazka nowa i znów mniej kaski ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje Ci bardzo :-) Fabiankowi chcemy kupic ciastolinę i rowerek bmx -napewno się ucieszy
Nadusi ciuszków nakupilismy - ma pełno zabaawek i napewno jeszcze dostanie :):-):tak:
Pomylam okna, wysprzątalam chalpukę - jeszcze Fabiana pokój mi został i łazienka ale jeszcze czas

Do góry