reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dobry wieczór
Moja Nadulka już śpi.
Tak czytam sobie o tym co piszecie o astmie, matko mam nadzieję, ze Fabiana to ominie a wiem, ze jego kaszel i te duszności są podejrzane. Na razie ma dostaje leki wziewne...
Idę kochane spać, jestem dzisiaj jakas słaba...

Dobrej i Spokojnej Nocki :tak:

reklama
Skoro znów o chorobach to bedę w temacie. Antkowi stan pupy pogorszył się. Nie mogę już smarować Travocortem bo to maść ze sterydami na 10 dni. Teraz z rowka wszystko mu się rozlało na pośladki. Ma otarty naskórek aż do krwi. Widzę że cierpi. DO tego w ogóle nie chce jeść. Dzisiaj zjadł o 10 ej rano i od teraz nic. JAk ja sięmartwie i najgorsze że nie wiem od czego i co robic........

Magdziarko a zrób mu posiew na grzyby! Na prawde Marysia tak miała i okazało sie za ma candide albicans w jelitach i kazda kupa która wyłaziła ja odparzała...

Oj dziewczynki widzę, że tematy chorobowe :dry:
Zdrówka dla wszystkich.
Magdziarko mam nadzieję że Antosiowi nic poważnego nie dolega, ale najlepiej zrobic badania, bedziesz spokojniejsza a i maluszkowi pomożesz.

Bart już spi, Ł się piekli że chce na kompa, a ja lece zaraz pod prysznic ;-)

A muszę mieć skierowanie czy mogę na własną rękę.To jest wymaz tak?

Pobierasz kupe do pojemnika i zawozisz do laboratorium i prosisz o badanie mykologiczne kału. Tylko musisz znaleźć dobre laboratorium!!! To jest najwazniejsze bo w czescie nie umieja szukac. Ja napierw robilam w DIAGNOSTYCE (pewnie jest u was tez) i napisali mi ze ma grzyby - jakies tam a potem robiła w laboratorium Uniwersytetu Jagiellońskiego i wyszła własnie candida. takie czesto odparzajace sie kupu to moze byc objaw candydozy ale nie musi. ACHA i koniecznie popros o hodowanie kupki 2 tygodnie bo czasmi po tygodniu grzyby moga nie wyrosnąć.

Zdrówka dzieciaczkom, oby szybko wyzdrowiały:tak:, a mamusiom życzę, żeby @ się pokończyły (normalnie jaksaś plaga @ :-D:-D:-D)

Asiowo Dobrusia w niedzieę rano zaczęłą kasłać i to prawie ciągle, do tego też piszczała i okazało się, że piszczeniem za bardzo się męczy, a jak kaszle to tez od razu sie na nią patrzymy, cwaniara jedna :-p mam nadziję, że u Paulinki ta sama sprawa, a nie żadne choróbsko :tak:

Ciekawe jak tam Kasia się czuje :dry: może położyła się... oby jutro było juz lepiej :tak:

Magdziarko a skąd się Antosiowi to paskudztwo zrobiło:confused: nie wiem czy dobrze pamiętam, ale coś pisałaś, że od brzydkich kupek, tylko to dawno było...
a może do dermatologa z tym pójśc? Biedaczek się nacierpi... a z tym, że nie chce jeść, to może ząbki mu dokuczają:dry: u nas pomaga karmienie na śpiocha, wiem, że nie poiwnnam, ale to jesst jedyny sposób, żeby Dobrusia się najadła, bo inaczej to pociągnie kilka łyków łapczywie i odrywa się jak poparzona...

Ja na szczęście nie muszę przygotowywac sie secjalnie do świąt, bo będziemy u teściów. Jedynie będę pomagać, jak mąż będzie miał urlop, no i pewnie coś w niedzielę będiemy robić razem. Do tego okazało się, że te prezenty co kupiliśmy będą "od wszystkich" czyli od nas i teściowej dla reszty... dobrze, że o dziwo dobrze z kasą stoimy, bo niby dla każdego przezent po ok. 30-40 zł, ale przy 16 osobach trochę tego jest... no i jak zawsze to ja szukałam prezentów, bo mąż nigdy nie wie co,a ona przecież lepeij zna swoją rodzinę :angry:

reklama
Magdziarko tak współczuję Antosiowi :tak: jedź kochana tak jak radzi Głuszek i zrób te badania Ty będziesz spokojniejsza bo będziesz w końcu wiedziała jak pomóc Antosiowi a on nie będzie już cierpiał :tak: daj znać kochana co i jak jestem z Tobą i trzymam kciuki żeby wszystko się wyjaśniło i żeby Antoś szybko wrócił do zdrowia :tak:
Lilianko wypoczywaj :-)
Kasiau mam nadzieję, że z żołądkiem już wszystko w porządku :tak:
Mata 16 osób :szok: mam nadzieję, że teściowie dołożą się do tego :tak:
Darunia jak tam gardło? Mam nadzieję, że już lepiej :tak:

Do góry