Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A bałam się że będzie chcała być z nami a do dzieci nie pójdzie. A tu taka niespodzianka
. Tak ale nic mi nie zrobiła bo ropa nie zeszła. I idę w piątek bo musiałam wybrać do końca antybiotyk. A jeszcze zostało mi na jutro. Ale pamiętam Kochana żeby daćCi znaćagusia czy bylas u dentysty?
Ty za to trzymaj za mnie kciuki bo boję się okropnie
:-)Magdziarka bedzie dobrze ja tez tak jakos sie zle czuje i sama niewiem jak tu sobie pomoc wypozyczylam 2filmy,ale zamiast ogladac wole na bb sobie klikac ;-)no hej dziewczynki. Ja już też mam wszystkie prezenty a do tego doła strasznego. Idę się czymś zająć żeby nie myśleć.

ja też Wigilia u moich rodziców a reszta Świąt u teściów
kupię makowca upiekę jeszcze jakieś ciasto, śledzie w pelerynie obowiązkowo (dwa rodzaje), pierogi z kapustą i grzybami no i sałatka warzywna - tak pomogę mamie - dziadek będzie siedział z wnuczkiem (bo m w Wigilię pracuje ale krócej
) a ja będę szalała w kuchni 
a nie leczyć
niestety za późno dowiedziałam się, że jeden z nich rośnie w bok i jedynki na dole mam lekko wykrzywione (poprostu je wypchnął
) no cóż ale mam bzika na punkcie zębów i pięknego uśmiechu - mycie, biel itp.) podobno najlepiej wyłyżeczkować zanim się ukorzenią (ale tak tylko słyszałam)A ja dziś się zawiodłam... miałam głupią nadzieję, że jak mały dostanie na kolację coś treściwszego, to lepiej pośpi.
A mój mąż został dzisiaj w domku..pracuje przez internet .