reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A Fabian będzie się bawił cistoliną bo się też zastanawiałam nad taką zabawką dla Olka. Na a BMX to niezły wydatek my rok temu na urodziny kupiliśmy tysiąc złotych taki oryginalny.

My po wizycie u lekarza. Mamy zagoić ranę . Dostaliśmy maść przyspieszającą ziarninowanie. 2 stycznia wizyta kontrolna....

reklama
Magda - Fabian z reklam zobaczył ciastolinę czy piaskoline i zapragnął to miec :-) zauwazylam ze lubi lepic z plasteliny dlatego zafundujemy mu ciastoline...
A co do rowerka to moj m tak wymyslił ....

Lillianko Fabianek bedzie szczesliwy,sliczne prezenty dostanie:-D
Magdziarko super,ze dostalas wizyte na dzisiaj juz jestes spokojniejsza,za rowerek 1000zl,ale jak dobrze pamietam z lat mlodzienczych,hihhihihi:-D:-D:-D:-Dto sa takie rowery wyczynowe?:confused:
Mata,ale kupiliscie prezentow,wow;-)
Kasiau,a ty od kiedy masz swiateczna przerwe w pracy?
Ja kupilam Marysi rozowy dresik pod choinke,mamie zamowilam telefon,jutro ide kupic bluzke na sylwestra dzisiaj sobie upatrzylam;-)

a,za rowerek 1000zl,ale jak dobrze pamietam z lat mlodzienczych,hihhihihi:-D:-D:-D:-Dto sa takie rowery wyczynowe?:confused:
;-)

BMX prawdziwy, nie tylko napis BMX tak kosztuje. Jest ciężki , ma charakterystyczny wyglą jest taki podłuzny i rzeczywiście jest do sportów wyczynowych, Olek ma zamontowane pegi( rurki boczne) kierownicę przekładną( obraca się dookoła) i można na nim skakać.
http://www.bmxmarket.com/33,rowery_bmx,oferta.html

moz-screenshot-1.jpg

Ostatnia edycja:
Magda ale co , robisz te badanka ?
Mam nadzieję że maść pomoże.
Ja jeszcze nie wiem czy pracuję w wigilię ale jeśli już to krótko. U nas w pracy "sezon".
Z każdym dniem coraz lepiej. Mała jest grzeczna , coraz szybciej pokonuje trasę z jednego końca pokoju do lampki w komputerze. Zabawnie to wygląda jak się podciąga na rączkach do przodu.
Mata - fajnie że już masz większość prezentów z głowy.
Buziaczki dziewczynki :-)

Magdziarko-trzymam kciuki za wygojenie pupci Antka.
Lorcia-ale Mikos pieknie spi-13 godzin!:-)

No,teraz temat prezentow,sprzatania,gotowania swiatecznego...My w tym wzgledzie daleko w tyle.

Nie się co zamęczać , ja przygotuję śledzie w pierzynce i jeszcze coś tam do mamy, potem jedziemy na 2 wigilię , w pierwszy dzień świąt też do mamy , drugi do siostry i pewnie jeszcze gdzieś i i tak nas w domu nie będzie. Jednego roku to lodówka była u nas pełna a połowę wywaliliśmy bo przychodziliśmy do domu tak najedzeni że szok.

reklama
Super ten rowerek :tak: Olek jest z pewnością zadowolony no i dla chłopaka to radocha pamiętam jak szalał na takim rowerze mój brat (dostał od chrzestnego na komunię)
Trzymam kciuki za Antosia
Kasiau mam nadzieję, że w pracy ok i żołądek już nie boli? :tak:

Do góry