reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

oby oby. dziś mnie odrzuciło od kawy (ale chyba mleko w pracy było nieświeże, choc innym smakowało) wylałam do zlewu i koelżanka się spytała czy w ciąży jestem:)
ale oczywiście ja tego serio nie traktuje, swoje wiem - na ciążę się nie czuję!
po piciu przez 2,5 roku w tej samej pracy tej samej kawy może się znudzić:)

PYSIU dzwoniłaś do lekarza? idziesz na wizytę?
trzymam kciuki! będzie dobrze
Katarzynko!! oby oby oby był to mały dzidziulek!!!:tak::-):szok:

reklama
Dziewczyny mzm pytanko ''Czy przenosicie sie na forum Starajace 2009? Jesli tak to kto i kiedy? Dla mnie bardzo ciezko jest pisac na kilku forach. Teraz mialam 2 dni wolnego i leni****ac w domku mialam czas pisac, ale juz jutro do pracy i wroce poznym popoludniem. Bede sie jednak starala zajrzec i zobaczyc co u Was kochane slychac. :tak:Potem dopiero przez swieta znajde troszke wiecej czasu. Tak mi sie tu podoba. Przez to forum duzo zrozumialam, zobaczylam, ze nie jestem sama i nie jestem w tragicznj sytuacji:tak:poznalam duzo otwartych dziewczyn, na ktore mozna liczyc!!:tak::tak::tak:.Dziekuje Wam!!!;-)
Myślę ,ze do końca roku możemy posiedzieć jeszcze tutaj...:tak: hmm??? ja na nowym forum tylko się przywitałam...:-)

ja zagladnelam tylko raz przywitac sie z dziewczynami,powiem Ci szczerze,ze w ogule nie usmiecha mi sie tam zagladac hehe!! ale niestety bede musiala....no i wybietam sie tam w styczniu,nie predzej!!!

jedyne co sie pojawi to @ zapewne!
Skąd takie pesymistyczne myśli ?

Kingus -to czekamy na usg i wyniki do czwartku!
Coś mnie dziś kłują jajniki :confused: zobaczymy co na usg wyjdzie.

Wiecie co - obiecałam sobie, że jak zafasolkuję to będę dużo robiła na szydełku dla swojego dzieciątka:-)
:-D:-D:-D:-D

hej dziewczyny!
ja tak na szybko teraz tylko, bo sie zaczęłam pakować ...ale mi się nie chce i staram sie szukac zastępczego zajęcia:-) Lecę do domku na święta już dzisiaj wieczorem...
Życzę Ci Wesołych Świąt i żeby Mikołaj przyniósł ten malutki najwspanialszy prezent na świecie :-D:-D:-D:-D:-D Wracaj do Nas szybko ;-);-)

Witam wszystkich serdecznie.
Witaj

A WSZYSTKIM OCZEKUJĄCYM ZYCZE WIECEJ LUZU I NIE DAJCIE SIE ZWARIOWAC!
BUZIAKI
:-):-):-):-)

Dziewczynki chyba z moim maleństwem jest cos nie tak,
Odezwij się
Pysiu, właśnie weszłam na wątek starających sie aby poczytać co słychać u starych znajomych ;-)
Witaj:-):-)

to my właśnie bardzo rzadko... w tym cyklu w okresie płodnym tylko w 8dc i 12 dc a owulacja była w 13 lub w 14 (raczej jednak 13). Nie wiem czy to nie za rzadko i czy nie za wcześnie 1-2 dni przed owu:(
Czasem to wystarczy:-D

Dziewczyny a może wszystkie razem przeniesiemy się na nowy wątek ???:confused:
Martynko pewnie że możemy tylko chciałam żebyśmy się wszystkie razem przeniosły.

ja zagladnelam tylko raz przywitac sie z dziewczynami,powiem Ci szczerze,ze w ogule nie usmiecha mi sie tam zagladac hehe!! ale niestety bede musiala....no i wybietam sie tam w styczniu,nie predzej!!!

Ja tez juz tam sie przywitalam i juz wiem, ze z Agniesiak85 i Kinga85 bedziemy testowaly w styczniu:-):tak::-) Moze ktos jeszcze?:happy2:

Myślę ,ze do końca roku możemy posiedzieć jeszcze tutaj...:tak: hmm??? ja na nowym forum tylko się przywitałam...:-)

Pewnie, ze mozemy. Mam tylko nadzieje, ze zrobimy to wszystkie razem:tak::tak:
Pozdrawiam i zmykam konczyc obiadek, bo maz za 15 min z pracy wraca hihiih:-D

Pysiu gdzie jestes?

Już po usg.
Endometrium 7,5 mm
W prawym jajniku pęcherzyk 18 mm
W lewym 10 mm
:-):-):-):-):-) Ginka mówiła, że nie spodziewała się takich wyników już w pierwszym cyklu leczenia i że jest bardzo zadowolona nie muszę mówić że ja też :-D:-D:-D

Witajcie dziewczynki. Dawno tu nie zaglądałam. U mnie nadal nic. Fasolki nie było i nie ma. To mój pierwszy cykl na bromergonie. Źle się po nim czuję :(

reklama
Cześć
Jestem Sylwia i zawitałam na wasze forum ponieważ staram się o dzidzię. Nie wiem czy rok to dużo czy mało ale właśnie tyle czekam na upragnione dwie kreseczki. Najgorsze jest to że nigdzie nie chcą mi pomóc nie wiem w czym tkwi problem ze nie jestem do tej pory w ciąży. Mam nadzieje że tutaj znajdę wskazówki i porady. Wiem że nie wpływa to dobrze na poczęcie ale jestem załamana.

Do góry