reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Agnieszko12- uwazam ze to nie ma znaczenie czy czujesz sie tak samo czy inaczej niz w pierwszej ciązy....plec moze byc inna!!!!
Czesto mawiaja tez ze przy dziewczynce kobieta wyglada niekorzystnie a przy chlopcu promienieje....moim zdaniem to przypadek, poniewaz mojego męza siostra miala odwrotnie..i kolezanka ktora ma dwie corki w jednej ciązy niekorzystnie w drugiej korzystnie...wiec jak to sie ma do płci.? Nijak...
Ja generalnie nie wierze w zadne takie ze jak chce slodkie to lala jak kwasne, slone to Boy....choc jesli mialabym uwierzyc w cokolwiek to juz predzej w te slodkie i slone poniewaz taka dieta jest przy planowaniu konkretnej plci.....
a kształty brzucha i te inne to dla mnie smiech na sali...no ale oczywiscie jesli ktoś w to wierzy to szanuje jego poglady :))))
Aga oczywiscie mozesz miec drugiego syna ale nie dlatego ze czujesz sie identycznie jak w pierwszej ciązy a dlatego ze serduszkowalas blisko owulki..i tyle
Choc jasna sprawa ze kciuki zaciskam za Laleczkę :))))

reklama
hej dziewczynki:-)
wróciłam z pracy i zaraz będę Was nadrabiać:-)
no chyba ,że mi jakiś szybki skrót napiszecie:-D:-)
ale napiszcie chociaż jak tam Medio?, urodziła?

Witam:))
Tez jestem ciekawa jak tam Medio..ale Ania obiecala jak tylko bedzie miala jakies wiesci zaraz nam napisze:tak: ..wiec musimy sie uzbroic w cierpliwosc;-):tak:
Ja nie mam za wiele czasu jakos ostatnio..ale Was KOchane podczytuje i sciskam kciuki mocno..:rofl2:
Pozdrawiam i caluje wszystkie i kazda z osobna:-);-)
BUZIACZKI:)))

no tak ...to by w sumie potwierdzało regułe ze po owulce dziewuszka ....ale to chyba ryzykowne co????
tak czy tak ja Ci zazdroszcze ze sie córcie udało :-)

ryzykowne, nie ryzykowne, mi chyba bardziej zalerzało na dziecku niz na płci, choc wolałabym parke bedę sie cieszyc z tego co bedzie :-) - tak naprawde testy owu nie wskazują dokładnie dnia owulki równie dobrze mogła byc w 15 jak i 16dc.....może monitoring jest dokladniejszy...a pozatym jest tyle czynników determinujących płeć, by spelnic wszystkie trzeba miec wielkie szczęście...

Pixella mysle ze najwazniejszy czynnik to okreslic w miare najdokladniej dzien owulki....jesli serduszkowala bys 4 dni przed owu...na chlopca nie ma wtedy szans bo chromosomy męskie tyle nie zyją...co najwyzej nie bylo by ciązy....lub dziewczynka.
Niby chlopca w owulkę ale i z tego czasem kobietki wychodzą wiec cięzko to przewidziec wszytsko. Jedyne co monitoring!!!
kiedys myslalam ze na chlopca łatwiej...ale chyba jednak nie....
znowu na dziewczynkę..potrzeba cierpliwosci...bo czasem serduszkując 4 dni przed owu..nie zachodzi sie w ciąze...a 3 dni przed bywa ze i chlopak sie trafia...ehhhh

poczytałam:-)ale naskrobałyście przez te parę dni:-)
Magarittko oj objadam się kochana na te święta:-)najpierw u rodziców potem u teściów, pupa urosła:-D:-)
a jak u Ciebie słonko? kiedy odwiedzisz nasz kraj?
Kiki już po 16`stej:-) jak tam po wizycie u gina? co powiedział?:-)
Sylwia no to czekamy na wieści o Medio od Ani, kurcze jakoś się denerwuję, mogłoby byc już coś wiadomo
Czarodziejka ja też winka popiłam:-) pyszniutkie było:-), a filmik rewelacja, oglądałam go chyba z 15 razy:-)
Lolitka mnie się też jakoś wydaje, że dziewczynki jakoś łatwiej wychodzą:-) może dlatego, że mam właśnie dwie i celuje w chłopczyka:-)
Kicia nie pijesz kawki w ogóle czy tylko tak teraz?, jak się czujesz kochana?
Bershka kobieto!! pisz nam tu wynik:-)
Agnieszka witam cieplutko:-) jak po świętach?:-)
Asus jak samopoczucie i maluszek?:-)
Anufifi kochana co się dzieję?!?!:-( co za cholerstwo Ci się przypałętało:-( będzie dobrze słonko, wiara czyni cuda:-)
Ania pisz nam kochana co u Medio:-)
Pixella pozdrawiam poniedziałkowo:-)

a ja kochane moje wróciłam, chyba jakaś taka szersza niż przed świętami:-D:-) i wiecie co, drugi dzień spóźnia mi się @, wiem ,że to niemożliwe, bo owu u mnie nie było, ale jakaś taka mała iskierka:-) echhh pewnie przyjdzie opóźniona i nie proszona:-)

Tydzien nie zagladalam i takie zmiany, tyle sie wydarzylo... Teraz z niecierpliwoscia czekam na dobre wiadomosci!!! Medio, to juz pewnie trzyma Karolka w ramionach:happy: Bershka napisz jak tam wynik!

Kochane nie zalamujcie sie, czasami wszystko wskazuje na porazke, a w istocie okazuje sie sukcesem, czasami Ktos za nas wybiera odpowiedni moment..

Kicia, ale Ci dobrze. ja sie mecze nadal z mdlosciami. Maz mowi, ze jem juz tyle co Madzia, ale nie dam rady inaczej. Dzis nawet Mala polowe mojego sniadania zjadla.
Jeszcze nie wiemy jaka bedzie plec dzidzi i szczerze mowiac nie martwi mnie to,nawet juz przyzwyczailam sie do mysli, ze moze bedzie druga coreczka. Jedyny problem mam z imieniem, bo nie mam zadnej koncepcji, ale mam jeszcze sporo czasu na myslenie:-)

Zmykam pokrecic sie po domu. Zajrze pozniej. Pa

reklama
Do góry