Witam!
Szukam opinii o porodówce w Swissmed w Gdańsku.
- Czy faktycznie jest tam znieczulenie na życzenie rodzącej? Panicznie boje sie bólu, a w innych szpitalach w Trójmieście na znieczulenie nie mam co liczyć - opinia mojego lekarza pracującego w Redłowie.
- Czy położne faktycznie są pomocne i współodczuwające?
- Jak wygląda możliwość cesarki?
Rodzenie tam to spory wydatek, a chce być pewna, że jeśli nie dam rady, to zawsze moge liczyć na znieczulenie....
Szukam opinii o porodówce w Swissmed w Gdańsku.
- Czy faktycznie jest tam znieczulenie na życzenie rodzącej? Panicznie boje sie bólu, a w innych szpitalach w Trójmieście na znieczulenie nie mam co liczyć - opinia mojego lekarza pracującego w Redłowie.
- Czy położne faktycznie są pomocne i współodczuwające?
- Jak wygląda możliwość cesarki?
Rodzenie tam to spory wydatek, a chce być pewna, że jeśli nie dam rady, to zawsze moge liczyć na znieczulenie....
wg cennika na 2009r. poród sn jak i cc kosztują 5500zł. Byliśmy z mężem wstępnie obejrzeć oddział i pogadać z położną - z ZZO nie ma problemu. Prawie każda rodząca dostaje znieczulenie, chyba, że sama uzna, że go nie potrzebuje
ja chciałabym rodzić przez cc i mam nadzieję, że znajdą się jakieś wskazania, bo na życzenie w naszym kraju nie przejdzie
z tego co słyszałam w Swiss przynajmniej jak są wskazania to nie czekają na cud (i aż mama padnie z wyczerpania) tylko od razu tną, tj też po konsultacji z pacjentką. Ogólnie w prywatnej klinice pacjentka ma więcej do powiedzenia w sprawie swojej i swojego dziecka, tak myślę. A jak jest faktycznie to napiszę dopiero jak urodzę