reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Pabla ja dlatego unikam wyprzedaży w godzinach "szczytu";-) a jak już wpadam w ten "sajgon" to tak jak Kasia na dzięcięcy dział pędzę. Zresztą jak mnie mąż wygonił na pierwsze zakupy (no wiecie pozory -że niby nie chcę heheheh) po uridzeniu Toni, to wtedy kupiłam sobie przepiekne śpioszki:-p. No my, mamusie chyba mamy takie zboczenie zawodowe:-):-):-)
Eee, to mój ekspres przy Bea to pikuś jest, no ale cóż Mikołaj taki przyniósł.....:happy: (jak coś to później teściowej opchnę, znaczy sie jak trochę go poeekspoatuję:-p)
EKSPRES CIŚNIENIOWY ZESPRESSO CAFE OD ZEPTER !!!! (486568623) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Tosika- widze, ze Mikolaj byl szczodry:), bardzo fajny ekspres dostalas.

Ja, bedac u kolezanki, zostalam poczestowana cappuccino w ktorym sie zakochalam. Bylo absolutnie fantastyczne. Dlatego, dlugo sie nie zastanawiajac, kupilam taki sam ekspres jaki ma kolezanka czyli Mister Cappuccino.

Beaa najprawdopodobniej dopiero w kwietniu wiec zalapie sie na wyprzedaze ,ale juz te letnie ;-):tak:Fajnie byloby sie spotkac nie mieszkamy wkoncu tak daleko od siebie:-) A Twoja ksiezniczka to partia pierwsza klasa dla Miska;-)

Oczywiscie, chetnie sie spotkamy z potencjalnym zieciem:-D. Ze Slough do Londynu nie ma daleko wiec jestesmy juz umowione. W jakiej dzielnicy mieszkasz?

Ostatnia edycja:
Ja polecam dolce gusto:tak:nie ma go w domu ale piłąm czekolade i była pycha:tak:tylko minusem sa dla mnie te kapsułki bo wcale to nie wychodzi tanio, do czekolady trzeba 2 kapsułki a 16 kapsułek kosztuje ok 15-16 zł:dry:
A ja oczywiście w szkole....:no:

No, no dziewczynki widzę, że pierwsze przymiarki idą do kumania:-p
Z racji tej, ze my z Liwus to ziomalki, to może ja już na zaś ruszę w konkury do Adasia;-);-);-);-);-)
Andula mi się ten ekspres bardzo się podoba ma piękną "sylwetkę":-) oprócz tego moja kumpela ma taki i mówi, ze kawusia z niego jest super!!!

Uprzejmie informuję, że Adaś został przyrzeczony zaraz po urodzeniu Florce i tak łatwo go innej nie oddamy:-p Oj trzeba będzie jakieś zdjątka na zamknięty wrzucić, bo punkty tracimy:-)
Apropos ekspresów, my mamy zwykły ciśnieniowy na saszetki lub kawę sypaną i też daje radę;-) Na ślubie dostaliśmy szereg mniej lub bardziej przyadtnych gadżetów i w sumie cieszę się, że sama nie kupowałam, bo ekspres np. bawił mnie ze 3 miesiące, a teraz częściej robię zwykłą kawę rozpuszczalną, bo mi się nie chce ustrojstwa myć, napełniać etc.:tak:

Nie no Surv odbijanego to nie będziemy robić hehehehehe. To ja mam oficjalne pytanie, który chlop jeszcze wolny dla mojej Antoni????:-p:-p Niedługo się zaprezentujemy na foto(z tego lepszego profila oczywiscie) na zamkniętym:-):-) Oprócz tego mogę rzec o Antoni, że dziewczę piękne, układne, uroda tatusiowa, charakterek mamusi (idealny;-)) przyszli teście normalnie boscy (hmmm...tu poszłam po bandzie, ale w koncu pracuję jako rzecznik urzędu i potrafię sprzedać produkt :-p:-p:-p:-p:-p) niekonfliktowi, posag zbierany (na razie mam zestaw filiżanek i komplet scierek:sorry2:)

(...) bo ekspres np. bawił mnie ze 3 miesiące, a teraz częściej robię zwykłą kawę rozpuszczalną, bo mi się nie chce ustrojstwa myć, napełniać etc.:tak:

He, he, jakbym o moim mężu czytała:-D Napalił się na ekspres - mamy ciśnieniowy na sypaną kawę - i robił przez krótki czas. A poza tym za każdy razem twierdził, że ta kawa nie smakuje tak jak powinna (dziwny jakiś, bo pyszna była ;-)). Ja się za to nie zabieram, bo mi się nie chce;-)

:-):-) Oprócz tego mogę rzec o Antoni, że dziewczę piękne, układne, uroda tatusiowa, charakterek mamusi (idealny;-)) przyszli teście normalnie boscy (hmmm...tu poszłam po bandzie, ale w koncu pracuję jako rzecznik urzędu i potrafię sprzedać produkt :-p:-p:-p:-p:-p) niekonfliktowi, posag zbierany (na razie mam zestaw filiżanek i komplet scierek:sorry2:)
Tosika to ja zaklepuje Antosie(jezeli tylko Zainab nas nie zaakceptuje) biore w ciemno masz kobito dar przekonywania;-):-)

reklama
W razie czego to Maksiu też jeszcze wolny:-)
Liwus ja mam ekspres boscha,mamy go już rok bardzo dobrze się sprawuje,kawa przepyszna,prosty w obsłudze.Kawe kupuję normalną mieloną do ekspresów
ekspres.jpg
Co do wyprzedaży to masakra.W tamtym tygodniu byłam we Wrocku i jak weszłam do Zary to się bardzo zniechęciłam ,też lubię ten sklep ale wole jak to wszystko jest ładnie wyeksponowane a nie jak szmaty walające się po podłodze,okropność.Kupiłam Maksowi tylko w c&a i cubusie bo była naprawdę okazja i fajne ciuszki.

Do góry