reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
tak , jestem na 3 roku naszczescie ostatanim, :tak: juz mam dosyc:no: gdyby nie wydaen tyle kasy to chyba bym to w cholere rzucila hehe:tak:

ja skonczyłam dawno temu;-)

ja chyba mam cykl bezowulacyjny dla odmiany:no: robie testy i nie wyszła mi ciemniejsza kreska druga. Niby wczoraj i przedwczoraj wychodziły dwie kreski, ale jakieś takie blade w porównaniu z tym co było w poprzednich testach, a dziś nic...jedna i koniec :crazy:

czyli w tym cyklu na pewno nici, ale przynajmniej wiem już to teraz:-(

Dobry wieczor:)

Zaraz przeczytam wszystko co naskrobalyscie dzisiaj. Ale miedzy czasie chce juz zadac pytanie

Jak to u was jest z tym plodnym sluzem ? Kiedy on sie u was pokazuje, na ile dni przed owulka sie pokazuje ?

Ja juz za 4 dni powinnam miec owulke, ale sluz nadal gesty, kremowy.

Kiedy u was sie pojawia ?

Dobry wieczor:)

Zaraz przeczytam wszystko co naskrobalyscie dzisiaj. Ale miedzy czasie chce juz zadac pytanie

Jak to u was jest z tym plodnym sluzem ? Kiedy on sie u was pokazuje, na ile dni przed owulka sie pokazuje ?

Ja juz za 4 dni powinnam miec owulke, ale sluz nadal gesty, kremowy.

Kiedy u was sie pojawia ?

u mnie dzień przed owu

ale teraz to sama sie pogubiłam, śluz jest rozciągliwy przezroczysty a nie ma owu....

kinguś a gdzie pracujesz?pytam , bo pamitam jak szukalas pracy
Znalazłam pracę w kadrach za małą kasę ale spokojna atmosfera i blisko do domu. Teraz mam inne cele niż zarabianie dużej kasy;-);-)
sprawdzałam po kąpieli śluz i już jest jak białko kurze i rozciągliwy..ale podobno przy owulacji musi być przejrzysty i ciągnący..
Białko kurze jest trochę przejrzyste ;-);-)

Jeju Dziewczyny wkońcu was znalazłam.:-) Zgłupiałam już normalnie!
Witaj:-)

Dzień dobry z rana:-)
Ale mam ogromnego stres przed wizytą dzisiaj u lekarza.
I jak ????Odezwij się :tak::tak::tak:

też bardzo ładnie:) w życiu bym nie wpadła na to że nie jestes Kinga:):)
:-):-):-) Przedstawiałam się na początku ;-);-)

Witajcie Dziewczynki! :-D
W końcu jesteś:-):-):-)

dziewczynki nie macie jakiegos pomysla na przeziebienia i zaycznam cos pokaslywac... kurcze juz biore cytryne,, miodzik,, gardlo mam szalikiem owiniete,, plus robie sobie syrop z cebuli ,, moze macie jeszcze jakies domowe sposoby??
Ja ja byłam jeszcze w ciąży:)zawstydzona/y:) to internista mówił, żeby pić herbatę z miode i cytryną i płukać gardło wodą z solą.

Kingus-buziaki dla Ciebie, ty tez chyba jakos zaraz masz wizyte u ginki :tak:
W czwartek idę i mam nadzieje, że @ już się do tego czasu skończy.:tak:
A Ty ile teraz będziesz duphaston brała?

buziolki kochane, ja chyba dzis w szlafroku zostane taki mam humor do bani....
Mam nadzieje, że humorek już lepszy:tak:

a ja zawsze chcialam miec dziedzie zimową:tak: najlepiej ze stycznia , tak jak ja:-D i syneczka- Maciusia albo Michasia:-D
Piękne imiona:-)
a jak będzie synek to też sie ucieszę. I też Michaś:) albo Olafek:)
:-)

a co do imion to z chlopcem jeszcze mamy problem .. moze Patryk, Radek a dziewczynka na 99% Lidia :-D Mysleliśmy jeszcze o Kubusiu tylko gdzie sie czlowiek nie obejzy to Kubusie same! i jak widac marzy mu sie parka :tak:
:-D:-D

witam Was kochane :D zrobilam dzis badanie prolaktyny, teraz czekam tylko na wyniki. jak tam wasze humorki dzisiaj?? :tak:
A kiedy będą wyniki ??

masakra dotego odpadam z testowanek dostalam wcoraj@ 3 dni za wczesnie jestem zla
dziewczyny przylazla do mnie @ :crazy: ito dwa dni wczesniej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak ja mam teraz sobie suwaczek ustawic???

Mi przyszła 2 dni wcześniej, nie nastawiałam się ale po co tak wcześnie przyłazi a pewnie po to by w następnym cyklu szybciej się udało ;-);-)

romka, OLCIA u mnie bez zmian :sorry2: @ nie mam.
Rano troszke mnie podbrzusze bolało..pomyślałam że to pewnie @ zaraz zaskoczy a tu nic... uspokoiło sie i cisza :blink:
Ja ciągle trzymam kciuki:tak::tak::tak:

my dzis idziemy na 18 na usg.. oby bylo zdrowe i mialo wszytsko normalne... i zeby pokazalo co tam ma..:rofl2::-D
Napisz kochana jak było :-)

Ja niestety nie pamiętam kiedy się pojawia u mnie :zawstydzona/y:

Marzenixx - zaczal sie kolejny cykl, i kolejna nadzieja. Trzymaj sie slonko

Sawi - sluz plodny musi spelniac TYLKO JEDNA z cech sluzu plodnego, zeby sprzyjal plemniczkom: wodnisty, przezroczysty, ciagnacy. Wiec np jesli jest metny i nie przezroczysty, ale wodnisty - to juz jest to sluz plodny

Niunia - jak wizyta u ginka poszla ?

reklama
Marzenixx - zaczal sie kolejny cykl, i kolejna nadzieja. Trzymaj sie slonko

?
no kochana trzymam sie, wlasnie sobie przetlumaczylam ze przynajmniej szybciej zaczniemy porządne staranka:tak:

juz zmienilam suwaczek ale juz wiem o co chodzi tylk nie wiem czemu wszytskie tak nie maja:confused: jest napisane wyzej ze zmienil sie sposob wyswietlania sygnaturek i nie moga byc za wysokie:dry: ale najwazniejsze ze mam:tak:
buzka

Do góry