Mamoocik gratuyluje zebola. Moj Wojtek z tego samego dnia co Stas a dalej uparcie bezzebny.
Iiiiii.... powiem Ci, że mój chrześniak miał pierwsze żeby jak skończył 10 miesięcy. A Wojciaszek w wieku, w którym jest teraz Staś miał 8 zebów.
Jedno jest pewne: Twój Wojtuś na pewno będzie miął zęby :-)
Skoro piszecie o @, to czy jeszcze któraś z Was nie dostała po porodzie?
Ja jeszcze nie mam. I sie nie martwię
No własnie z tym zabezpieczaniem jest problem. Bo ja tak raczej (jak i wiele tutaj wśród nas ) bliżej kościoła - tabletki odpadają, spiralka też. Zostają gumki. Ksiądz z naszej Parafii mówi, że to grzech powszedni .
Ech... to wieczny kłopot z tymi zarządzeniami koscielnymi tego typu. My tez gumkowcy i nie bardzo rozumiem dlaczego kościół uważa gumki za grzech.
Dziewczynki czy wiecie cos na temat korekty wzroku,a moze ktoras juz to przechodzila bardzo mi zalezy na odpowiedzi i szukam jakiejs kliniki w Wawie:-)
Ja niestety nie pomogę, ale na pewno Nasza Pani Prezes cos wyszuka.
Stasinek dziękuje za gratulacje. :-)
U nas choinka stoi aż sie zacznie sypać.:-)
A jeśli chodzi o kolędę, to mieszkamy tu już 5 roku i nigdy ksiądz jeszcze od nas nie dotarł. Nie chodzimy do kościoła do naszej parafii (bo wolimy Msze u Dominikanów), więc nawet nie wiemy kiedy ksiądz chodzi. Z resztą u nas zdaje się trzeba sie zapisać i zgłosić, żeby ksiądz dotarł na kolędę.
Dziś w nocy Staś mi się obudzi koło 2.00 i go nakarmiłam, a potem znów płakał, chyba koło 4.00 Przetrzymałam kilka minut płaczu i zasnął. Obudził się dopiero koło 7.00. I chyba spróbuje tak robić, bo on mało je w nocy. Raczej nie jest głodny. A nie chcę go przyzwyczajać do cysiania przez cała noc.