Lilu19
Fanka BB :)
Hej w niedzielę!
U mnie piękna pogoda, jedynie minus 1 i swieci ślicznie słonko...az chce sie życ!:-)
A jak u Was niedzielne leniuchowanko?
Lilu-kochanie-w srodę i w piątek bylo widac pecherzyk...byl tylko jeden duży-mial najpierw 18, a potem 20,4 mm i powiedziała, ze jeszcze nie pękl...nie mówila nic o cialku zołtym i o innych pecherzykach...dlatego wydaje mi sie że ona miala na myśli że zblizam sie do owulacji a nie, ze ją właśnie mam...choc powiedziała wyraźnie : TERAZ MA PANI OWULACJE...i ja sama już nie wiem, ale ide do niej na kolejne usg 19stego i zapytam o to z ciekawosci raz jeszcze...co to bylo ta biala plama w macicy i jak ona to rozumiała co powiedzialabo mnie to nurtuje.
W kazdym razie-zrobilam wczoraj test owulac. kolejny... wieczorem i mam wyraźną mocną ciemną krechę, ciemniejszą od kontrolnej...wiec owulacja prawdopodobnie jest dzis/jutro...bo tak pisze ze wystapi 12-36 godzin po pozytywnym tescie...wiec do dzis ten pecherzyk mógł przyrosnąc jeszcze troszke z tych 20,4mm i moze faktycznie strzeli i uwolni jajeczko.Jutro ide na usg do innej lekarki-i zobacze co mi powie.
Dzięki za opinie o Szpringerze...ta moja kuzynka u której wczoraj bylam okazało sie, ze tez w ciąży do niego chodzila...zgadalysmy sie na ten temat i też bardzo go chwialila...wiec w razie czego-mamy w Olkuszu chyba dobrego doktorka:-)
A o Donieckiej nigdy nie slyszalam
w.kropeczko moze faktycznie chodzilo jej o to ze zblizasz sie do owulacji a nie za masz wlasnie owulacje, tylko sie zle wyrazila

A ty kochana na miesiac czasu polecialas do polski na urlopik ?