reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

katarzynka czemu myslisz ze to ciąża? jejku jak ja bym tego chciała. dzis mija 37dzien cyklu bez @ (moj pierwszy w zyciu tak dlugi cykl) no drugi bo juz jedne dziecko mam;) No i nie wiem... jutro sie wyjasni.
Przypuszczam ze u mnie dopiero okolo 3tydzien by był.... czyli zagnierzdzanie
Na pewno jutro dam znac i test pewnie zrobię we wtorek.
Buźka**

pozdrawiam wszystkich mocno

reklama
katarzynka czemu myslisz ze to ciąża? jejku jak ja bym tego chciała. dzis mija 37dzien cyklu bez @ (moj pierwszy w zyciu tak dlugi cykl) no drugi bo juz jedne dziecko mam;) No i nie wiem... jutro sie wyjasni.
Przypuszczam ze u mnie dopiero okolo 3tydzien by był.... czyli zagnierzdzanie
Na pewno jutro dam znac i test pewnie zrobię we wtorek.
Buźka**

pozdrawiam wszystkich mocno

pamiętam ze pisalaś o zasinieniu i rozpulchnieniu szyjki macicy a znalazłam w jakimś medycznym artykule(kopiowalam Ci) informację ze to jest jeden z objawów ciązy, do tego masz wysoką temperaturę i biały śluz... będzie dobrze:tak: na 100% nie wiem oczywiście ale większośc objawów na to wskazuje

Prawie 3 lata temu stracilam ciaze bedac w pozamzcicznej. Straszne przezycie a i szpital nie pomogl, wiec przez dluzszy czas ochota na dzidzie nie minela ale strach blokowal cale cialo.
Minelo troche czasu, ktory zagoil rany wiec postanowilismy z kochanym mezulkiem zadzialac ponownie. Zwlaszcza, ze zegar tyka.
Mam nadzieje, ze szczescie sie do nas usmiechnie i usciskamy kiedys zdrowego bobaska.
Do tej pory nasze staranie polegalo na "nie uwazaniu" :-), choc w ostarnim cyklu sie do tego BARDZO przylozylismy :zawstydzona/y: wyliczajac dokladnie dni i mierzac temp.

trzymam kciuki! na pewno się uda. Moze spróbuj testy owulacyjne, pomagaja wyznaczyć termin owu.

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane :-D
Wpadlam na chwilke... chcialam Wam cos pokazac.
Zrobilam dzisiaj test owu - znowu bardzo mocna krecha, wiec polecialam do apteki po ciazowy i ... oczywiscie wynik negatywny. Ciazy nie ma, ale o co chodzi z tymi testami owu ? Macie jakas teorie ??
Wieczorkiem poczytam co dzisiaj naskrobalyscie i bede odpisywac :tak:
Poki co zycze Wam milego wieczorka ;-)

MOZE MASZ PODWYZSZONY HORMON LH :confused: JA CHYBA MAM ( JESZCZE NIE BADALAM ) STWIERDZIALAM PO TYM ZE ZA KAZDYM RAZEM BEZ WZGLEDU NA DZIEN CYKLU TESTY OWULACYJNE WYCHODZILY MI POZYTYWNE, A CYKLE MAM BEZOWULACYJNE :baffled:
MOZE PRZEBADAJ HORMONKI :sorry2:

Hei dziewczynki,
bylam troszke zajeta dzisiaj i nadal jestem w kiepskiej formie,bola jelita ale pojadalm warzywek i mam nadzieje ze bedzie lepiej.
Od jutra czyli 12-17 czas na przytulanie a 17 w czwartwk owulka,i teraz tak przytulac sie codzienenie,czy czekac do czwartku?ja juz wszytkiego probowalam,codziennie,co dwa dni,bez planowania tez bylo,ale jescze nie probowalismy z czekaniem do tego dnia:-)
Co myslicie o tym?
A dzisiaj np.mam bardzo przezroczysty ciagnacy zel i nie wiem co to?

Babo - wiec sie po prostu dzisiaj przytulaj.
Wiesz, mozna sobie z gory zakladac plan przytulanek, ale jesli Twoj organizm wysyla Ci jakies sygnaly, to trzeba swoje zalozenia zmodyfikowac. Moze ten cykl bedzie krotszy i owu przyjdzie wczesniej? Mowi ze taki sluz jest najbardziej plodny wiec ja chyba bym dzis juz sprobowala. A potem zobaczysz jak cykl bedzie sie ukladal

trzymam kciuki! na pewno się uda. Moestety poronienia sie zdarzają ale przeciez nie będzie tak z kazdym razem. Moze spróbuj testy owulacyjne, pomagaja wyznaczyć termin owu.

Jejku dzieki wielkie, fajnie pogadac sobie z kims z tymi samymi watpliwosciami wiem ze nie jestem sama. Kocham mojego mezulka i nie chce go martwic moimi watpliwosciami, jego mama zmarla po porodzie i wszystko co jest zwiazane z ciaza chyba troche go stresuje, a ja tez nie mialam przyjemnych wspomnien z moja nieudana ciaza. To wszystko sie kumuluje i troche martwi. :-(

Jejku dzieki wielkie, fajnie pogadac sobie z kims z tymi samymi watpliwosciami wiem ze nie jestem sama. Kocham mojego mezulka i nie chce go martwic moimi watpliwosciami, jego mama zmarla po porodzie i wszystko co jest zwiazane z ciaza chyba troche go stresuje, a ja tez nie mialam przyjemnych wspomnien z moja nieudana ciaza. To wszystko sie kumuluje i troche martwi. :-(

hei Olesia 33.
Witamy u nas:-)Szybkiego zafasolkowania:-)
Nie martw sie i mysl pozytywnie,bedzie dobrze:-)

reklama
Babo - wiec sie po prostu dzisiaj przytulaj.
Wiesz, mozna sobie z gory zakladac plan przytulanek, ale jesli Twoj organizm wysyla Ci jakies sygnaly, to trzeba swoje zalozenia zmodyfikowac. Moze ten cykl bedzie krotszy i owu przyjdzie wczesniej? Mowi ze taki sluz jest najbardziej plodny wiec ja chyba bym dzis juz sprobowala. A potem zobaczysz jak cykl bedzie sie ukladal

Tez tak mi sie wydaje,a od jutra bede robic tesciki i zobaczymy co pokarza:-)
A jak u ciebie,kiedy ty masz owulke?

Do góry