reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witaj Głuszku właśnie myślałam o tobie jak zobaczyłam że Milka się odezwała no i proszę - jesteś - Marysia zdolna bestia :-)
Śliczna Natalcia :-)

reklama
witam :-)
joasiek do urzedow to trzeba miec duuuuzo cierpliwosci:tak:
Mata bylam kiedys na slezy jeden dzien pod namiotem...z tego co pamietam to nie byla to bardzo ciezka gorka ale z takim slodkim ciezarem chyba chwilke to zajmie :-D
bbkania sliczna twoja mala rozbrajajacy usmiech:-)
maajka duzo zdrowka dla malej:-)co to za kropelki do noska?
darunia fajnie ze mama przyjezdza:-)ja tez sie juz nie moge doczekac za 3tyg do polski i troche u rodzicow troche u tesciow...rozpieszcza mi bruna napewno:-p
magdalenkakol widze ze Wojtus to duzy chlopczyk moj lobuz ma pewnie juz podobna wage:-)
patyk zdrowka dla Arturka:tak:brunowi katarek juz praktycznie przeszedl ale chrypka zostala nie wiem skad ona sie bierze jak katarku nie ma??
lilianka dobrze ze Nadii juz wiatrowka mija...wyobrazam sobie jak ja musialo swedzic:-(
zuskus moje wloski tez siwe:zawstydzona/y:zakupilam dzis farbe to sie ich pozbede:-D
gluszek witam:-)widze ze Marysia to taki "maly diabelek" bardzo pomyslowy:-Dszybkiego wyleczenia polikow u Michalka:tak:
marlena u nas tez dzis byl dlugi spacer bo pogoda fajna:-)szkoda ze nie mieszkasz gdzies blizej (chociaz najblizej z czerwcowek) pospacerowalybysmy razem;-)
ja jakas zmeczona jestem...zawsze potrzebowalam jakies 7godzin snu a teraz spie z przerwami co godzine dwie i moj organizm juz sie buntuje:-(mam nadzieje ze w polsce odpoczne:tak:
Maly nie chce spac..jedna drzemka lub dwie krotkie do poludnia i to wszystko:szok:

Dobry wieczór :blink:

Wilmek - niestety cierpliwość nie jest moją zaletą, jak wiesz :-p ale myślę, że przy tych kolejkach to najbardziej cierpliwy by wymiękł :tak:
Patyk - też mam czasami problem z jedzeniem Oli :tak: robię bardzo niepedagogicznie i puszczam jej bebe tv :zawstydzona/y:

U nas zaraz kąpiel, jedzonko i sen :tak: chociaż Ola na zmęczoną nie wygląda :-p wręcz przeciwnie - wariuje z tatą na podłodze i drze się okrutnie :-D Ale znając moje dziecko, poszaleje też w kąpieli, ładnie zje i szybciutko zaśnie ;-)
Ja jestem cały dzień jakaś rozbita i ciągle ten stan podgorączkowy :-( dobrze, że jest teściowa :zawstydzona/y: a mąż małą położy spać...:happy2:
Miłego wieczorku koleżanki! :-)

I ja Was witam na chwilkę ;-)
Głuszku fajnie, że napisałaś co u Was:tak: Marysia widzę daje czadu- pomysłowa dziewczynka! :-) Oby Misiakowi wszyskie paskudztwo już zlazło!
Wilmek no to życzę dłuuuugiego i miłego odpoczynku w Polsce!:-)
Aniknulka każdy ma prawo lenic się choc z jeden dzień a Ty i tak wiecznie zapracowana! :tak:
Wszystkim chorującym zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moja mama już jest, nagadac się nie możemy :-) specjalnie zrobiłam dla niej obiad (no i dla siebie i Ł) bo wyjechała z domu o 4 i z racji tego że miała przesiadki i czekała na mrozie, postanowiłam, że ugotuje żeby odpoczęła sobie po podróży!!! No i oczywiście zjadła, a że ona musi coś zrobic to stwierdziła że gołobki zrobi- no i robi- w ogóle nie chce odpoczywac:shocked2: a to ci mama :cool2:
Ale fajnie, że przyjechała, zawsze to mam z kim pogadac, Bartkiem zachwycona i tak lata z kuchni do pokoju :-)

No nic zmykam jej pomóc!!!!! :-)
Miłego wieczorku!

zamówiłam wizytę domową do Maćka...będzie koło 21.00 bo tyle ma wezwań:szok: może panikuję ale ten świszczący kaszel mi się nie podoba a jeszcze mnie mama przez telefon nastraszyła że jakieś straszne zapalenie płuc panuje i jest przeładowanie w szpitalach tfuuu tfuuu...

My już najedzeni kaszką i przebrani do snu ale po tak długiej drzemce moje maleństwo chce jeszcze brykać :-D
Darunia cieszę się, że mama zadowolona i że w końcu się wygadacie :tak: nie to samo co przez telefon ;-)
Joasiek dobrze, że masz pomoc ja też pewnie byłabym padnięta już samą gorączką :-)
Wilmek ja mam to samo ze swoim śpi tylko 30 min w dzień ale popołudniu pobił rekord czasem tak ma ;-) daje mamie odpocząć :tak:

Witaj Głuszku :-) ale Ci Marysia niespodziankę zrobiła :eek: miejmy nadzieję, że sie nauczy i już będzie wiedziała co się robi wacikami i iherbatką ;-)

Darunia to super, że mama mogła do Ciebie przyjechać, odetchniesz trochę i w końcu się nagadasz (bo coś czuję, że niezla z Ciebie gaduła :-p)

Jaosiek zdrówka ci życzę i oby paskudztwo poszło i nie wróciło :tak:

BBakania ja z tego wszystkiego zapomiałam napisać, że Natka jest świetna, uśmiech ma rozbrajający :tak::-D

Aniknulka super, że Jasio daje Ci odsapnąć popołoudniami ostatnio :tak: moja sobie odwidziała popołudniowa dłuższą drzemkę :dry:

Zdrówka dzieciaczkom, żeby choróbska, alergie itp. w końcu odpusciły :tak:

Magdalenkakol oj Wojtuś to ładny klocuszek :szok:

Magdziarko a Ty jak zawsze zalatana :sorry: basen..... marzenie :tak: ale nie wiem czy produkują kostiumy kapielowe od kolan po szyję :cool2: te rozstępy:dry:

Ja tez się melduję wieczorkiem :-) mała nawet grzeczna na spacerku była, ale pospała tylko pół godzinki... pewnie dłużej by spała, gdyby popiła sobie mleczka wcześniej, ale nie chciała, bo zjadła obiadek (całe 35 ml :dry:) jak Wy to robicie, że Wasze maluszki tak jedzą dużo :dry:
po popołudniowej drzemce za to dała mi popalić, nic jej nie pasowało, siedzenie-ryk, leżenie-ryk, ręce-ryk, cyc-ryk... normalnie wychodziłam z siebie, żeby ją zabawić... no i teraz czuje sie jakbym wróciła z siłowni... padam....

miłego wieczorku :-) jak dam radę to jeszcze do Was zajrzę ;-)

Magdziarko a Ty jak zawsze zalatana :sorry: basen..... marzenie :tak: ale nie wiem czy produkują kostiumy kapielowe od kolan po szyję :cool2: te rozstępy:dry: ;-)
hehe niestety mamy z tym problem noo ale mnie wystarczu juz taki coby brzuchol zakryl. pal szesc uda.
po popołudniowej drzemce za to dała mi popalić, nic jej nie pasowało, siedzenie-ryk, leżenie-ryk, ręce-ryk, cyc-ryk... normalnie wychodziłam z siebie, żeby ją zabawić
u nas bylo to samo teraz zjadl ale tylko 120 i spi Zobaczymy jaka bedzie nocka.
Ja ide pocwiczyc i klade sie spac. Jakas taka wypluta jestem
Głuszku tez o Tobie myslsam super ze jestes.

Ja już uśpiłam Jasia :tak: oglądam tasiemca i BB :-D jak to się mówi wash&go :-)
BbakANia zdjęcia śliczne nie wspomnę, że modelka jak marzenie :-D
Magdalenkakol masz niezły ciężarek do dźwigania :tak:
Miłego wieczora :tak:

reklama
hehe niestety mamy z tym problem noo ale mnie wystarczu juz taki coby brzuchol zakryl. pal szesc uda.

Skąd ja to znam- jak zaczęłam chodzic po ciąży na basen to odrazu pobiegłam do sklepy po strój jednoczęściowy- a bikini poszło na dno szafy, bo już chyba nigdy go nie ubiorę przez ten okropny brzuch! (Mata kupiłam te masło- nie wytzrymałam, pobiegłam do sklepu i było... ostatnie ;-) 15 pln )

Zaraz zmykam, bo moja mama zaraz pewnie bedzie chciała się położyc, a tu jest komp, także dam jej odpocząc no i komp przy okazji odpocznie- jak nigdy o tej porze :-D:-D:-D

Miłego wieczorku/// spokojnej nocki!

Do góry