Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
kaczuszka znam ten bol...ja tez sie ciesze mimo wszytsko ze teraz waga mniejsza niz w pierwszej ciazy....ale to tez jest tak ze teraz czlowiekmadzrejszy jest hahah i juz nie dogadza sobie tak to raz a dwa to mamy obowiazki wieksze juz....
a ja tez tak myslalam ze po niby luzniejsza, ale akurat pytalam sie kolegow i stwierdzili ze nie oni roznicy nie doczowaja....a jak z doznanaimi kobiet nie mam pijecia ...mialam cc pierwsza...
a ja tez tak myslalam ze po niby luzniejsza, ale akurat pytalam sie kolegow i stwierdzili ze nie oni roznicy nie doczowaja....a jak z doznanaimi kobiet nie mam pijecia ...mialam cc pierwsza...
,jutro koniec remontu:-)wiec bedzie co robic;-).
a mały na zywca sie nie da wiec pewnie narkoza nas czeka...a po narkozie jak sie wybudza to rzyga wiec juz wiem jak bedzie wygladał moj wieczór...
), teraz pościągam kurze, potem odkurzę podłogi i pojeżdżę na mopie, co by pięknie lśniły:-), a jak Ksiądz przyjdzie to pewnie nie będę miała siły palcem ruszyć, no bo łazienkę też przecież muszę sprzątnąć, bo jakby księżulkowi zachciało się siusiu to tam pewnie też będzie chciał wejść
achhhh jak to trzeba się znać na wszystkich przepisach.Ludzie są okropni...