reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Zdrówka dla Kasi, Oliweczki i Susu:tak: Trzymajcie się dzielnie Dziewczyny i szybko wracajcie do formy:tak:

Ja dzisiaj po wizycie u GP (lekarz rodzinny) byłam w szpitalu, bo dostałam od niego list z podejrzeniem zatrucia ciążowego:sorry: Ciśnienie miałam 180/100:szok:, niewielką ilość białka w moczu, nogi spuchnięte już od kilku tygodni bez względu na to czy jestem wypoczęta po nocy czy nie:sorry: No i spędziliśmy we trójkę prawie 3 godziny w szpitalu. Victor dostał malowankę i kredki i mógł grzecznie być z mamą i tatą w pokoju:tak: Na szczęście ciśnienie wróciło do normy, czyli 130/80, KTG też bez zastrzeżeń, mocz wzięli na dodatkową analizę, a mi kazali odpoczywać i leżeć:tak: Dobrze, że mogłam wrócić do domu, bo już się przestraszyłam, że coś mogłoby być nie tak:-( W poniedziałek i środę kolejne wizyty kontrolne:tak: Trzymajcie kciuki, żeby dalej wszystko było ok:tak:

Wolfia, oby się Ci udało wytrwać bez problemów zdrowotnych do rozwiązania :tak:
A ból głowy po sesji to normalka, ja tak zawsze miałam.

A ja kuruję się w łóżku, dziś rano miałam tylko 37,3, ale w nocy za to 39. Łeb mnie boli cały czas i czuję się grypowo. Od wczoraj mnie muliło i dziś rano o 7 poleciałam do rygi :baffled: No ale za to mi na żołądku ulżyło.
Dziękuję za życzenia zdrowia.

dziewczyny zdrówka - co za paskudne choróbska się czepiają ludzi no...

Wolfia trzymam kciuki, oby to tylko fałszywy alarm był i teraz już było ok :tak:

reklama
Do góry