agusia9915
Matka wariatka
mi chodzi o stresik babolumoże faktycznie wychodzi nadmiar naukii moja łepetyna tego nie ogarnia
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
mi chodzi o stresik babolumoże faktycznie wychodzi nadmiar naukii moja łepetyna tego nie ogarnia
![]()

;-)mi chodzi o stresik babolu![]()

Trzymajcie się dzielnie Dziewczyny i szybko wracajcie do formy
Ciśnienie miałam 180/100
, niewielką ilość białka w moczu, nogi spuchnięte już od kilku tygodni bez względu na to czy jestem wypoczęta po nocy czy nie
No i spędziliśmy we trójkę prawie 3 godziny w szpitalu. Victor dostał malowankę i kredki i mógł grzecznie być z mamą i tatą w pokoju
Na szczęście ciśnienie wróciło do normy, czyli 130/80, KTG też bez zastrzeżeń, mocz wzięli na dodatkową analizę, a mi kazali odpoczywać i leżeć
Dobrze, że mogłam wrócić do domu, bo już się przestraszyłam, że coś mogłoby być nie tak:-( W poniedziałek i środę kolejne wizyty kontrolne
Trzymajcie kciuki, żeby dalej wszystko było ok
no to Kasiu mamy takie same nieprzyjemnościNo to i mnie dopadło
Mam 37,5 i dreszcze takie, jakbym conajmniej miała 39 stopni, strasznie boli mnie głowa i muli mnie. Niestety jeszcze pół godziny będę sama z Oliwką. Jak ktoś z domowników wróci do domu, spadam co łóżka.
, zdrówka życzę
wolfa trzymaj sie kobitko jeszcze tylko 3 tyg mam nadzieje ze w domu je spedzisz![]()

No ale za to mi na żołądku ulżyło.