reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

kropeczko- hehe no dokladnie chodzilo mi w 6 dniu:) hehe teraz juz w 5:) a ja o dziwo od rana kaszlnelam moze z 2 razy i narazie spokoj oby juz tak zostalo... kurcze nawet nie wiesz jaka katorga jest dla mnie ten kaszel...
a mi jakos duszno.. hmmm

reklama
a mierzysz temperaturkę ? to bardzo pomaga, jesli spadnie to przyjdzie @... u mnie wlasnie tak sie dzis stało.

zaczelam mierzyc od tego cyklu (od połowy), mozna sie w to wciągnąc. Sama sie kiedys smialam z kalendarzyka...a teraz:-Dczego to czlowiek nie robi dla dzidzi.

a dlugo się starasz juz?
Nie mierze temeratury, jakoś nie mogę się do tego zabrać. A zaczęliśmy się starać tak bardziej dopiero od tego miesiąca, ale wcześniej (2 miesiące w tył) nie uważaliśmy w ogóle

Nie mierze temeratury, jakoś nie mogę się do tego zabrać. A zaczęliśmy się starać tak bardziej dopiero od tego miesiąca, ale wcześniej (2 miesiące w tył) nie uważaliśmy w ogóle

czasami objawy ciązy są podobe do zbliżającego się okresu, ale nie wiem do konca bo nigdy w ciązy nie byłam... jutro jest juz 20/01 więc wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki!

czasami objawy ciązy są podobe do zbliżającego się okresu, ale nie wiem do konca bo nigdy w ciązy nie byłam... jutro jest juz 20/01 więc wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki!
Katarzynko1979 - pytasz czy teraz mierzę temperaturę???bo w trakcie cyklu nie mierzyłam - chciałam zacząć od następnego.

też tak słyszałam ale patrzę na to trzeźwo. Zaczekam do piątku na @ a jak nie przyjdzie to kupię test i w sobotę rano go zrobię.Bylismy ze sobą nie w te dni co trzeba ( za wcześnie tj. 13 dzień w cyklach 32-34 dniowych) więc to pewnie jakieś anomalie.

sisi86 ja Cię dokładnie rozumiem - i wszystko będzie dobrze.
Dziewczyny nie żebym tu Wam słodziła ale jak czytam Wasze posty to z podziwu nadal nie mogę wyjść dla wytrwałości i nadziei,którą w sobie nosicie.
Zabieram się za jedzonko...................:-)

Ostatnia edycja:
SAWI- WYNIK TESTU PO 10 MINUTACH JEST NIEWAZNY BO CALY CZAS DOCHODZI TAM DO REAKCJI CHEMICZNYCH, JA MIALAM DWA RAZY NA TESCIE CIAZOWYM SLABA DRUGA KRESKE KTORA POJAWILA SIE W ODPOWIEDNIM CZASIE I NIESTETY CIAZY NIE BYLO :dry:
ALE Z DRUGIEJ STRONY JESTES JUZ 16 DNI PO OWULCE WIEC @ POWINNAS JUZ DOSTAC A JEJ NIE MASZ MOZE ZROB DRUGI TEST LUB LEC NA BETKE :tak:

PRZYTULAM :-( A JA NA 10000% BYLAM PEWNO ZE TO JUZ U CIEBIE :zawstydzona/y:
tak to już jest 16 dni po owu.ale ja do @ mam jeszcze kilka dni.mam cykle 28dni.owu miałam w 8dc a dziś mamy 23dc więc do @ zostało 5 dni!!!! no i od 16dc zażywam duphaston w środe ostatnia tabletka!!!
a co do testów to mi pierwszy raz się tak zdarzyło że wyszła po czasie druga krecha,a testów spooooro robiłam...ale spokojnie dziś rano poszłam na bete jutro będzie wiadomo :)

E2, testosteron, progesteron, prolaktyna, FSH, LH

Niuniu ja dostalam takze skierowanie na te badania ale ja mam isc 2 razy w cyklu pierwszy raz miedzy 8 a 10 dniem cyklu a drugi miedzy 20 a 25 dziewczyny mowily znowu ze one maja isc miedzy 2 a 4 to chyba zalezy od lekarza jak kaze isc
i w jaki sposob chce leczyc mi powiedzoial ze te badania narazie na rozeznanie potem mam przyjsc i bede robic jeszcze inne :tak:

reklama
Niuniu ja dostalam takze skierowanie na te badania ale ja mam isc 2 razy w cyklu pierwszy raz miedzy 8 a 10 dniem cyklu a drugi miedzy 20 a 25 dziewczyny mowily znowu ze one maja isc miedzy 2 a 4 to chyba zalezy od lekarza jak kaze isc
i w jaki sposob chce leczyc mi powiedzoial ze te badania narazie na rozeznanie potem mam przyjsc i bede robic jeszcze inne :tak:

To tak jak u mnie.
Mam już wizytę na koniec stycznia.

Do góry