reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Kamilka jeszcze nie mamy.Moj drugi brat jedzie do pierwszego wiec mi wezmie:-):-)a my podskoczymy tu,to tylko godzinka a nie 4
wiec juz blizej.Za tydz powinien juz byc u nas

Ja jeszcze nie kupiłam fotelika, i nie będzie to chicco proxima, zdecyduje się prawdopodobnie na maxi cosi tobi
polecam stronę
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 9-18 kg :: sortowanie wg kryterium ocena
polecam stronę
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 9-18 kg :: sortowanie wg kryterium ocena
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
My napewno kolejny będziemy kupować Maxi-Cosi, teraz mamy Maxi-Cosi Cabrio Fix i jestem baaaaaaaaaardzo zadowolona, więc nie zamierzam zbyt wiele zmieniać
, ale, że ten fotelik jest do 13 kg, a Ami jeszcze gówka nie wystaje, to jeszcze pojeździmy w nim

A my już mamy pierwsze jazdy za sobą w recaro young sport (9-36). Dominika jest zadowolona, bo siedzi wyżej i wszystko widzi. Bałam się, że gdy uśnie, to główka bedzie jej opadać, ale fotele w naszym samochodzie są lekko odchylone do tyłu i cały fotelik też jest odchylony. Więc nawet nei muszę używać pokrętła do regulacji kąta pochylenia.
kwiateczek
majowa mama `08
Kamilka mmy juz fotelik,suuuuuuuuper jest:-)teraz musimy sprawdzic jak Konrado w nim bedzie sie czul
wczoraj chcielismy go wsadzic na chwile to na sile trzeba bylo
ale w aucie to co innego

kwiateczek
majowa mama `08
Konradek wyprobowal fotelik i bardzo mu sie podoba
Wczoraj zrobilismy rundke po miesci i byl bardzo skupiony ogladajc wszystko
od 9 kg pisze ze mozna juz przodem i fajnie o on jest szczesliw:-)a ja z nim.Zobazymy jak sie wybierzemy do brata,to godzina jazdy wiec wtedy sie sprawdzi
ale Kailka fotelik super,te wkaldki dla niemowlka,bedzie na nastepne
Zobaczymy jeszcze latem jak sie sprawdzi,niby ma sie nie pocic skora ale zobaczymy.Do tej pory kladlam pieluche bo caly mokry byl,masakra jakas
ale teraz man nadzieja ze bedzie ok:-)jak narzaie super,nie buja sie jak tu ktoras z mam pisala,super :-)Dzieki Kamilka:-):-)calus od Konradka

reklama