reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie, tym razem z ranka :-p

U nas nocka średnia, Ola obudziła się po 4 i postanowiła trochę porządzić :zawstydzona/y: no i zeszło jej ponad godzinę na tym rządzeniu :sorry: A mama teraz niewyspana... Ale już piję kawkę i jest mi lepiej :tak: Jestem pełna pozytywnej energii bo wreszcie dziś wpadną koleżanki z mojej byłej pracy :-D ale się cieszę :-D
Z tym stresem przed sąsiadami to ja żartowałam...:zawstydzona/y: mam w klatce większość emerytów i są Oleńką zachwyceni :-) a w szczególności sąsiadka z dołu :tak: - jak się spotkamy to opowiada jaką to mamy spokojną córeczkę ;-) i praktycznie jej nie słyszą :szok:
My też śmieci segregujemy, ale niestety tylko mamy pojemniki na butelki i plastik :-( I ta produkcja pampersów... czy któraś z Was używa wielorazowych, ekologicznych(nie tetrówek)? Zuzkus - macie świetnie rozwiązany problem segregacji :tak:
marlena_nad - bezbolesnego szczepienia :tak:
daruuunia, aniknulka - zdrówka dla połówek ;-)
I miłego dnia wszystkim mamusiom :-)

Witajcie!
Ale się popłakałam :-( na pożegnaniach z 18/19 stycznia zmarła po długiej wlace z chorobą serca Majeczka :-( Boże to straszne :no: nie da sie słowami opisać co teraz przeżywaja rodzice :no:
a ja czasem narzekam na Jasia bo nie mam już siły :zawstydzona/y:
a po co ja jestem po to żeby być przy nim nawet jak mi ciężko :-( ... cała sie lepię od łez :-(

Nocka z 4 pobudkami o 5.30 chciał się bawić ale zasłoniłam rolety, dałam cyca i pospał do 7.30 :tak:

Miłego dnia kochane :-)

Oj,baaardzo dziekuje za zyczenia!:-)
Nie sadzilam,ze bedziecie wiedzialy:-):-)Baaardzo mi milo:-)
A jutro urodziny ma moja siostra i nasz Tata :)-()

Magdziarko-to super,ze jestes taka ekologiczna:-)My tez segregujemy smieci,ale tutaj zawsze po nie przyjezdzaja,tylko odpowiednie worki trzeba kupowac.Ale o praniu w orzechu przyznaje,ze pierwszy raz slysze,i o tym,ze plyn do plukania tak szkodzi srodowisku.....
Behemottku-super,ze zajrzalas:-)

A ja caly czas z chrypa,bolacym gardlem itp.

Wczoraj w zlobku bylo calkiem dobrze-no,ale 4 godzinki to wiadomo,ze lepiej niz 9:-)

Teraz Majunia,chociaz bardzo spiaca,to buntuje sie w lozeczku-mam nadzieje,ze zaraz zasnie.

Milego dzionka wszystkim!:-)

Witajcie!
Ale się popłakałam :-( na pożegnaniach z 18/19 stycznia zmarła po długiej wlace z chorobą serca Majeczka :-( Boże to straszne :no: nie da sie słowami opisać co teraz przeżywaja rodzice :no:

Właśnie miałam się do Was odezwac.

Człowiek zaczyna się w takich chwilach zastanawiac nad sensem wielu rzeczy ale i cieszyc się z tego co ma.

Ostatnia edycja:
witam :-)
maajka duzo zdrowka i milosci !!!
aniknulka kazda smierc dotyka ale takiego maluszka szczegolnie:-(niestety takie zycie ze myslimy zawsze ze "dlaczego nie mamy lepiej" a nie "dobrze ze nie jest gorzej":-( zycze zeby maz szybko wyzdrowial a Jas i Ty sie nie zarazili:-)
joasiek milego spotkania z kolezankami:-)
marlenko bezbolesnego szczepienia i slonecznego dnia:-)
magdalenkakol dobrze ze ta Pani taka wyrozumiala...wszystkie takie powinny byc nie tak jak u kasi:-)
joanna najgorzej jak czlowiek chce dobrze i wyciera ten wozek a tu sie jeszcze czepiaja ze nie tak:no:
ja sie dzis wyspalam:-)maly dwie pobudki na jedzenie ale na jedna wstal m wiec super:-)tylko nie chce jesc za duzo wiec chyba dziasla bardziej dokuczaja....coz czekamy na zabka:tak:
co do segregacji smieci to my mamy 4 kosze na plastiki smieci gazety i ogrodowe...tylko szklo i puszki po mleku wyrzucamy kolo supermarketu :-)
milego dnia mamusie:-)

Ostatnia edycja:
Witam czerwcowe Mamy!!
Mój Skarb niedawno skończył 7mies... i tu pojawił sie problem-mysle ,ze moze przez zabki- z usmiechnietego bobaska stał sie marudka,której ciagle cos nie pasuje..
Budzi sie w nocy w ciagu dnia jest niecierpliwy..Ma dwa zabki 1-nki i powoli wyrasta mu 2-ka na dole..
Czasami jestem bardzo zmeczona..:-(
Pozdrawiam Mamy CZERWCOWYCH SKARBÓW!!:-):-D:-)
:laugh2::laugh2:

Aha Kochane Mamusie jak dokładnie wstawic suwaczek??;-);-):-)
Zupelnie sie na tym nie znam...:zawstydzona/y:
Pozdrawiam!!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bardzo Was przepraszam :zawstydzona/y: nie chciałam wprowadzić smutnego nastroju ale nie mogłam pozostać obojętna na tę wiadomość :no:
Kochane mamusie życzę wam pięknego dnia, dużo słoneczka na dworze i w serduszkach :-)

Maajka dużo radości, miłości, spełnienia marzeń, samych sukcesów na polu zawodowym i osobistym :)

reklama
Witam kochanieńkie
Ja wreszcie jakoś dochodze do siebie. Areszt pokojowy został mi zdjęty. Ale za to jak odespałam. M zają sie wszystkim, mialam zakaz zblizania sie do małej, i prawie jak wakacje;-)
Majeczkowa mamciu wszytkiego najlepszego kochana, spełnienia marzeń!

a ogolnie zdrówka wszystkim!

Do góry