reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata jak szkoda Dobrusi,jejku oby te zabki szybciej wyszly i zeby mala w koncu odpoczela i Ty oczywiscie tez:tak:
Joasiek1977 horror,brrrr...ja nie moge ogladac takich filmow bo sie strasznie potem boje,podziwiam naprawde;-)

reklama
Behemot witaj kochana i cieszę się, że u Ciebie i Zosieńki wszystko w porządku i że ukłąda się po Twojej myśli. :-D
Magdziarko smaczka narobiłaś na ten chlebek jutro wypróbuję :tak:
Mata mam nadzieję, że ząbki szybko wyjdą i nie będą dręczyć Dobrusi :tak:
Darunia życzę zdrówka Twojemu m :-)
BbakAnia udanej imprezy i wszystkiego naj dla mężusia :tak:
Marlenko super, że masz z kim się spotkać i pospacerować :-)
Joasiek ja też mam zamiar kupić Jasiowi klocki on uwielbia rzucać wszystkim o parkiet i najlepiej żeby był duuuży hałas ;-)

My dzisiaj mieliśmy ciężki dzień. Moja @ nabrała tempa i pół opakowania podpasek już zużyłam :eek: cóż chyba wszystko wraca do normy. Jasiek nie spał do 14 tylko jęczał i gryzł co popadło :dry: potem dałam mu już ibufen i ululałam :tak:sama też usnęłam i spaliśmy do 16 :szok: i od rtazu miałam lepszy humor ;-) potem zrobiłam obiadek, wzięłam prysznic i teraz odpoczywam na bb jednym okiem a drugim tasiemiec :-D Jasio znów śpi :happy2: chyba zmęczyło go to marudzenie :tak:

witam wieczorem :-)
ale mnie zmeczyl ten dzien..maly marudny strasznie...niech juz wyjdzie jakis zab albo co..ilez tak mozna:zawstydzona/y:
maly spi ale czekam az sie obudzi zeby dojesc bo zasnal w trakcie jedzenia po 80ml :-)powinnam tez korzystac i spac ale musze chociaz chwile poleniuchowac ;-)
behemott witam:-)
bbkania udanego swietowania:-)
marlena no nieudalo sie pojsc na spacer bo padalo i wialo..sama poszlam po mleko dla malego to zmarzlam strasznie...
magdalenkakol ooo ja tez lubie kielki szczegolnie rzodkiewke:-)w akademiku zawsze hodowalysmy:-)
magdziara ziolka fajna rzecz tez mam kilka na parapecie :-)
darunia zdrowka dla m bo chory facet w domu to gorzej niz dziecko;-)
mata Dobrusia to jest niezla zawodniczka tak mame wykanczac ale zobaczysz ze teraz sie wyszaleje a potem bedzie aniolek:tak:
asiowo ja nie wytrzymalabym tyle na spacerze straszny zmarzluch ze mnie:zawstydzona/y:
joasiek tylko czekaj jak policja zapuka do drzwi bo sasiedzi doniosa na Ole:-D:-p
azile fajnie ze maly spokojnieszy na butli:-)

mata Dobrusia to jest niezla zawodniczka tak mame wykanczac ale zobaczysz ze teraz sie wyszaleje a potem bedzie aniolek:tak:
trzymam za słowo, a jak nie to przyjadę z reklamacją ;-):-p:-D

Wilmek Brunia to zębicha męczą jak nic, a że nie widć... Dobrusia cyrki odstawiała ze 2 miesiące :eek: zanim cos sie pojawiło, ale mam nadzieje, że Jemu szybciej wyjdą i juz będzie ok :tak:

Aniknulka u Jasia też sie chyba ząbek jakis czai ;-) i widzę, że złośnik z Jasia jak z Dobrusi

Dobrusia ostatnio jak się złości, to zaciska ząbki i trze nimi, aż ciarki po plecach przechodzą :baffled:

Hej Dziewyczny!
Jestem, ale znów na chwilę... mój Ł tu leży w tym pokoju- wyniosłam go z naszego bo tam Bart śpi i nie chce za długo tu siedziec, bo jeszcze tego by brakowało, żebym i ja się rozłożyła... :zawstydzona/y:
Wybaczcie że znów nie odpisuje każdej osobno, ehhh normalnie, jakaś załamana jestem, a czytałam na onecie że dzień 19 styczeń to najgorszy dzień w roku, coś w tym jest :sorry:
Miłej nocy!!!

Daruunia jaki by nie był to się właśnie kończy, idź szybko spać to szybciej ci zleci i miłych snów :-)tulaski

reklama
Do góry