reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
dziewczyny w końcu po 4 latach Olek ma proste stopy...miał krzywiznę koło 35 stopni, na ostatniej wizycie 10 stopnia a teraz zero! Buty ortopedyczne mamy nosic jeszcze pół roku i profilaktycznie ćwiczyc....to też na kręgosłup się przyda. Jupiiiiiiiiii:-)
Dziękuję, że trzymałyście kciuki. Pomogło. Ale najwięcej dało systematyczne ćwiczenie przez Olka codziennie 15 minut.

Teraz uciekam piec chleb!!! Mam przepis od koleżanki. Jak mi wyjdzie przestanę kupowac.

Magdziarko, to super :-D kamień z serca, prawda?
I napisz jak chlebuś :tak:sama bym upiekła :zawstydzona/y:... Powodzenia!

reklama
witam po weekendzie:-)
u nas dzis nocka straszna :-(bruno spal od 19-23 a pozniej to najdluzej ciagiem przespal 1,5 godz...nie placze tylko poplakuje kreci sie przewraca z boku na bok chcialby zasnac ale nie moze...wszystko zwalam ciagle na te zeby ale ich nie widac:-(juz nie wiem co sie dzieje:-(
gratulacje dla Dobrusi Oli i Dominika:-)
magdziarko fajnie ze Olka cwiczenia daly taki efekt chyba go to jeszcze bardziej zmobilizuje:-)
asiowo ja tez sie ciesze jak m w domu bo moge troche dluzej pospac:-)
bbkania ciesz sie ze nie musialas jesc angielskiego chleba:-p
darunia ale masz pracowity ranek:-)
julia zdrowka dla maluszka:-)fajnei masz z ta herbatka moj maluch niestety nie daje sie nia oszukac:-(
aniknulka zycze zeby Jas chociaz na chwile przestal szalec i troche pospal:-)
marlena u nas tez rano padalo a teraz zaczyna swiecic ale chyba nie na dlugo bo sporo chmurek....ciekawe czy sie uda pojsc na spacer..
milego dnia wszystkim:-)

Dzień dobry!
Wszyskie BB Mamy znane mi i te nowe pozdrawiam serdecznie!
Gorące życzenia 7 miesięczniekom ślę. :-)
Maajka zainspirowała mnie do zajrzenia na forum, choć wiem, że wszystkiego nie przeczytam, łezka sentymentalna mi się w oku kręci, ach to były czasy wyczekiwanie wspólnego i dzielenia się troskami i radościami, pamiętacie?:-D
U nas wszystko się ładnie (tfu tfu!) toczy, Zośka pełza, bezzębnymi dziąsłami uśmiecha się radośnie, lubi ludzi, nikogo i niczego się nie boi, gada dużo, je mnóstwo (od 4. miesiąca słoiki, w nocy i rano cycek). Ja drobnymi krokami wracam do pracy w czym wspomaga mnie tesciowa, kt chętnie z wnuczką zostaje. ;-)
Baardzo mi sie podoba to nowe życie!

Mam nadzieję, że i Wy nie macie co narzekać, jasne, są takie dni, że jesteśmy padnięte, wściekłe, a nasi faceci nic nie rozumieją, ale wierzę, że i Wam bilans wychodzi na plus.

Całuję wszystkie czerwcówko gorąco, niech nas juz wiosna ogarnie!!!!

magdziarko: teutonia jest genialna!!!!

Behemott witaj :-) bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze i mam nadzieję, że będziesz juz czasem zaglądać :tak:

Przepraszam czerwcówki, że nie odpisuję każdej, normalnie padam... Joaś ukłony jeszcze raz w Twoją stronę, jak Ty przy czwórce funkcjonujesz :eek:

Magdziarko chlebek na penwo będzie smaczny :tak: teściówce sprawiliśmy w zeszłym roku automat do pieczenia chleba, to z pół roku piekła 3-4 bochenki dziennie :szok: i mozna kupić tez specjalna mąkę z zakwasem i drożdżami (bez chemii:tak:) nawet w tesco ją widziałam ;-)
bardzo się cieszę, że Olek już nie będzie musiał nosić tych butów ortopedycznych, no i że w końcu noga jest tak jak powinna :tak:

Wilmek może Bruno rzeczywiście zęby tak dokuczają :confused:

Darunia aleś zaganiana dzisiaj :shocked2: zdrówka dla mężulka :tak: wygrzej go w nocy ;-)

joasiek ale Olę w nocy suszy ;-):-D dobrze niech pije i da wyspać się mamie :tak:

BBakania to super spędziliście weekend, no i Natka grzeczniutka była :tak: tylko pozazdrościć ;-) P.S. a odbiór domku miala Milkaaa ;-)

Mi mała znów jazdy odstawia a ja jeszcze trochę zapomnę jak się nazywam... teraz to nie ząbki, tylko humorki... musiałam aż ją do wypłakania zostawić w łóżeczku,bo nie było już sposobu na nią, dopiero wtedy usnęła... ciekawe ile pośpi, jak od rana miała 2 drzemki jedną godzinną a potem niecałe 10 min... ja w końcu od rana coś zjadłam... dobrze, że coś tam w zachomikowałam w zamrażarce, to m z głodu nie padnie...

Dziękujemy za zyczonka :tak: i o mnie jedynie pociesza, że jeszcze trochę i powinno być jepiej, mała będzie bardziej kumata i mniej marudząca ;-) no i będzie w końcu wiosna :-)

Dzień dobry!
Wszyskie BB Mamy znane mi i te nowe pozdrawiam serdecznie!
Witaj kochana i czesciej zagladaj.
Magdziarko ja tez skorzystam z przepisu na chlebek. W ciazy pieklam sobie taki na zakwasie z mnostwem ziaren byl super Nietsety nie mam zakwasu teraz .
Odspalam troszke . Moj syn teraz lezy i patrzy co robi Kinga.

Behemott Witaj!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Mata to Dobrusia ci daje popalić. Spróbuj ja przetrzymać, u mnie było tak samo. Kwękał non stop i cyc co godzina. A teraz co 3-4 godziny posiłek i jest spokojniejszy. Normalnie jak nie moje dziecko, jestem w szoku że po przejściu na butle może dziecko sie tak uspokoić. Czasem mi jeszcze brakuje tego przytulenia do cyca, ale kiedys i tak by się to musiałao skończyć.

reklama
Behemott witaj:tak: Jak miło, ze do nas zajrzałas:tak:

Mi tez czasem przechodzi przez mysl, zeby juz dac małej modyfikowane mleczko, ale jednak jeszcze ja troszke pokarmie, szczerze mowiac to głownie ze wzgledów ekonomicznych:zawstydzona/y: z reszta mała i tak zadko ciagnie... wiec mi juz to tak nie doskwiera:tak:

My własnie wróciłysmy ze spacerku, 2 godz mnie mała męczyła, bo słodko spała, a ja nie miałam serca jej budzic czyli wracac do domu:tak: ciemno i zimno, a ja dalej z mała na spacerze...:-p

Ja moze tez skusze sie na chlebek własnej roboty...:tak:

Do góry