reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Obiadek zrobiony. Dzisiaj sie nie wysilałam, zupa serowo-cebulowa z grzankami- 10 minut i po sprawie :-p a teraz jak mam blender to juz całkiem ekspres :-D
Czy ja mogę prosić o przepis na odpowiednim wątku? :confused: Tak mnie coś naszła ochota... :-p Ostatnio ciągle mam jakieś smaki :zawstydzona/y:

No i mija mi taki standardowy dzionek w tygodniu... Mąż wrócił z pracy, teraz lenimy się po obiadku :tak:, Oleńka wali klockami o podłogę :-D zastanawiam się kiedy sąsiedzi przyjdą z pretensjami ;-) Za godzinkę kąpiel, jedzonko i spanko, a ja z mężem może jakiś filmik? :-)

bbakania - zawsze możesz edytować swoją wypowiedź i w ten sposób ją poprawić lub coś dopisać :tak: dobrze piszę dziewczyny? :zawstydzona/y:

reklama
Tak tak - oczywiście, że masz racje.
Ale wydaje mi się, że edytowac moge chyba tylko jak już coś napisze i zorientuje sie dosyc szybko.
Ale jak już zorientowałam sie po 2 stronach Waszego pisania to jak wróciłam na swoją wypowiedź to już była tylko aktywna opcja "cytuj". Nie było "edytuj".
Chyba, że ja o czyms nie wiem...? Pomóżcie!

A może nie byłaś już zalogowana? :-p

Dziewczynki przepraszam, że nie odpisuje każdej osobno, ale mam dwójkę dzieci na głowie (mąż z pracy wrócił po 2 godzinach- naczelnik go zwolnił taaaaki chory :dry: ):eek:

Magdziarko cieszę się, że Olka noga już jest ok!!!! No i życzę smacznego chllebka!
Behemott witaj kochana i zaglądaj częsciej!!!!!!

Właśnie Bart wstał i mi jęczy w łóżeczku, musze się isc z nim pobawic, nie mam dosłownie na nic czasu.... Postaram się zajrzec pozniej1!!!!

To ja Mata chyba też zrobię tę zupę. Jutro na obiad. Teraz lecę na flamenco.
I wiecie co wymysliłam.będę hodowała kiełki i zioła.:-)
noo super pomysl ziola jak ziola ale na kielki tez mam ochote tak do salatki dodac takie chrupiace, albo nawet na kanapeczke Pysznosci.
Madziu dobrze ze z Olka nozka juz wszytsko ok.
Mam teraz pytanie kiedy trzeba isc z dzieckiem do okulisty jak mu ucieka oczko?

Darunia niestety chory chłop to gorzej niz dziecko Wielkie wspoczucia

Witam mamusie wieczorowa pora:-)
Marysie juz spi,:-)ja jestem bardzo zmeczona poszlysmy na spacer z kolezanka i dziewczynkami naszymi bylo bardzo fajnie,potem u mnie kawusia i bawilysmy sie razem,ale fajnie dziewczyny sie poznawaly potem zaczely marudzic wiec odprowadzilam kolezanke i mialysmy spacer nr 2,jutro idziemy na szczepienia,brrr...juz teraz zaczynam sie przejmowac,zycze milego wieczorku:tak:
Magdziarka OLE!!!!!
Daruuunia szkoda,ze L sie rozchorowal:-(
Behenottku Witaj:-)
Joasiek1977 ja tez chce Mani kupic klocki:tak:
Asiowo widze,ze tez sobie pospacerowalyscie,super:-)
Wilmek udalo mi sie pospacerowc,a Wy?

Ostatnia edycja:
Darunia oj to współczucia, oby szybko przeszło Twojemu mężowi :tak:

Bbakania to wszystkiegoo naj dla męża :-)

Marlenko a Ty jak zawesze aktywny towarzysko dzień :-D

hi hi to jutro cebulowy dzień będzie :-D:-D

Magdziarko Ty rzeczywi,ście ekologicznie staraz sie żyć :tak: ja to jedynie śmieci segreguję... no i proszku mniej sypię, bo nie trzeba yle co miarka, a producenci zawsze daja duże miarki, żeby szybciej proszek zuzyc i nowy kupić :dry:

Asiowo ale Paulinka polubiła spacerki, a że ciemno... lepiej sie spi ;-):-D

Mała w końcu odpadła. Marudna była po drzemce... ale co się dziwić jak tak mało spała... mam nadzieję, że nocka będzie lepsza ;-) najgorsze, że jedne zęby jeszcze dobrze nie wyszły (na górze ma strasznie grube dziąsło :dry:) a chyba górne dwójki sie szykują, bo dziąsło robi się lekko czerwone :eek: mała ślini sie niemiłosiernie i znów wszystko pożera (oczywiście nic co związane z jedzeniem;-))

reklama
:-) Bry wieczór

Ja też na chwilkę ;-) uzależniłam się od bb już dokumentnie :-p
Oleńka już śpi, padła przed 20 ;-), ja też już po kąpieli, czekam na męża żeby filmik obejrzeć :tak: jakiegoś horrora... :sorry2:
Wam również koleżanki życzę miłego wieczoru i spokojnej nocki :-)

daruuunia - to masz teraz dwoje dzieci w domu :-D
bbakania - romantycznego wieczorku :tak:
marlena_nad - podziwiam z tymi spacerkami :-p u mnie wyjście z małą, to cała wyprawa (mieszkam na 5 piętrze:eek:)
magdziara - Ty to chyba nie lubisz się nudzić ;-) co chwilę jakiś fajny nowy pomysł :tak: a kiełki mniam :-)
Do juterka z pewnością! :tak:

Do góry