reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

W istocie plemniki łatwo nie mają;-)wejście do macicy wąskie a na dodatek niszczy je kwaśne środowiko pochwy.W jajowodzie też część ginie bo zaplątuje się w włoski jajowodu.
Może trzeba je dopingować? no np. powiedzieć głośno po "staraniach" - kręćcie chłopaki no szybciej tymi wiciami - do ataku! "
Uciekam do domku - koniec pracki.
Dziewczyny życzę miłego dnia i pisania.

reklama
Jedyna dobra wiadomosc z ostatnich dni to ze moja siosra jest w ciąży:-D:-D
Gratulacje dla siostry:tak::tak:
Przepraszam ze nie wspomnialam nic o tym ze sie przeprowadzam ale nie bylo jakos tak okazji, ostatnio mialam tylko jeden temat " Metformax " :zawstydzona/y: , buziaki :rofl2:
No dobrze ;-) A jak u Ciebie? Dobrze się czujesz po metfor?

jasne ze cos z tego moze być! :-D i bedzie! :-D:-D:-D)
Dzięki skarbie;-);-)

Kinguś - na pewno z tego przytulanka wyjdzie fasolinek, a moze nawet i 3:-D
To jedną Ci oddam ;-);-)

Cześć dziewczyny, zrobiłam wczoraj test i co? i negatywny, jedna kreseczka tylko :(
Poczekaj 2 dni i powtórz :tak::tak:

Ja wlasnie pije kawke i sie jakos pozbierac nie moge:sorry:
U was już po owulce?

czesc dziewczyny:-)
Chcialam wam powiedziec ze skwasilam,tak sie zarzekalam ze nie zrobie testu bo za wczesnie i zrobilam negatywny wyszedl:-)jest jeszcze nadzieja jakas???:-(
Przyłączam się do zbiorowego lania :tak::tak: Poczekaj spokojnie wiem, że to nie łatwe ;-);-)

oj, rośnie, rośnie :tak:, w końcu to już 7 miesiąc :szok::-D Zaraz Wam pokażę :tak:- to z 9 stycznia (28 tydzień)
Piękny brzusio:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny (zwłaszcza te z POlski) gdzie w necie moge kupić termometr owulacyjny...?
Ja widziałam tylko w internetowych aptekach.

gdzie jest ta szyjka..tzn ile palucha trzeba wlozyc (tak mniej wiecej - kazda jest inna), zeby poczuc szyjke nisko położoną...
bo ja czuje ze sobie cos wydłubię zaraz:laugh2::laugh2::-p
Najlepiej jest badać o tej samej porze, ja to robię w kąpieli.
Myślę, że na 2/3 palca powinnaś coś wyczuć.

OOO matko nie wiedzialam ze to wlasnie tak wyglada:szok:masakra mnie moze nie zemdlilo ale przyznam nie sympatyczny widok:no:blllleeee:eek:
Nawet nie wiemy co mamy w środku :-D:-D:-D:-D:-D

a powiedz mi bierzesz coś na peknięcie pęcherzyka?
Ostatnio pękały więc nić nie dostałam.

dziekuje:tak: i to jest w fazie gdy jest nisko rzoumiem.
fajnie, juz wiem:):):) i w ciązy ona jest wysoko a przed @ nisko?
Chyba w czasie owulacji się tez obniża.

W czasie płodnym jest tak wysoko, że ledwo sięgasz, ale to zależy jeszcze od budowy kobiety.
A ja zawsze myślałam odwrotnie, że nisko w czasie płodnym bo to ułatwia dostanie się plemników, tak też czytałam ale mogę się mylić :-(

"Z badań australijskich naukowców wynika, że abstynencja seksualna przynosi wręcz odwrotny skutek. Po porównaniu próbek nasienia okazało się, że w najlepszej kondycji są plemniki w mężczyzn, którzy współżyją codziennie. Unikanie zaś (nawet przez trzy dni) seksu obniża jakość nasienia."
Zawsze mi się wydawało że lepiej co 2 dzień ale teraz już zgłupiałam

Ostatnia edycja:
CZEŚĆ KOLEŻANKI!!!!!!!!
Tak sobie czytam co piszecie i czytam, i tak się zastanawiam o jakich testach na owulke Wy mówicie? Może to głupie pytanie, ale nie słyszałam o tym nawet, nie mówiac o robieniu takiego testu. Napiszcie mi proszę coś, jak to zrobić itd. Jakiś konkretny jest najlepszy do kupienia?
Tak poza tym, to cycuchy mi rosną przed @, ale mam nadzieje że nie przyjdzie, a w piątek od gina chciałabym usłyszeć dobrą wiadomość.
Buziaki dla Wszystkich :-* i miłych przytulanek, bo ja teraz jestem tak zestresowana pracą, że codziennie ide spać z bólem głowy więc jeśli nawet mam ochote "coś" podziałać, to gorzej z siłami i samopoczuciem. Skutki uboczne pracy przedstawiciela handlowego.

LH-TEST DOMOWY TEST OWULACYJNY - Apteka internetowa
tutaj możesz sobie poczytać :tak::tak:

461.jpg

DLA WSZYSTKICH AGNIESZEK NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Cześć dziewczyny fajna ta strona z tymi foteczkami, szczerze to zbyt pięknie to nie wygląda, ale na szczęście wszystko jest w środku i na co dzień tego nie widzimy. Mnie jak lekarz bada to za każdym razem widzę coś takiego. Zawsze się zastanawiałam co my tam mamy w środku.. hehe a ak poza tym to masakrycznie boli mnie krzyż, nie mogę siedzieć. Wole stać bo mniej boli, no i brzych mnie czasami boli. A teraz jeszcze żołądek, ale to chyba po jedzeniu :p

Kochane ja wlasnie sobie zbadalam ta cala szyjke i doszlam do wniosku ze u mnie chyba wogole owu nie wystepuje bo jak tak sie czasem badam to ja zawsze ta dziureczke mam tak bardzo nisko pol palca tylko wchodzi i juz ja czuc dziwne nigdy niee zdawalam z tego sobie sprawy teraz jestem przerazona bo na ciaze to podobno ona jest wysoko i wogole eh ja mam caly czas nisko przez 28 dni tak wywnioskowalam i co teraz?

reklama
hej
Marzenixx to wielkie gratulacja dla siostry!fajnie ze się tak udalo odrazu.My z siostrą też postanowilysmy , że razem będziemy miec brzuszki i wyszlo tak ze ona niedlugo rodzi...:-) a umnie pusto:-(

Eve dziwna sprawa z tym twoim chłopem...co to za pytanie.."a co cię to obchodzi?":eek:....moj już jazde by miał....(ale kazdy związek i facet inny, i tego nie polecam.)powiem Ci, że Cię podziwiam.A dlaczego ty do niego się dopasowujesz?a on do ciebie nie może?przeciez też Cię kocha...(ty go kochasz i czakasz na niego)a on co? w ciąże to nie tak łatwo zajsc....:no:A nie wydaje Ci się ze twoja obrona to dla niego wygodny sposob tłumaczenia się i przeciągania sprawy na dalszy czas?Takie sprawy to trzeba jasno stawiac..Raptem kilka miesięcy go zbawi?:confused:.albo się staramy i te 2 msc.nas nie zbawią, albo nie i zbędnych nadzieji sobie nie robimy, tylko cierpliwie czekamy trochę dłużej niż obrona bo cosik sie zdaje że nie o to chodzi...
łoj kobito musisz miec nerwy;-)rozumiem że czakasz az dojrzeje do decyzji

nenius piękny brzuszek!!!

kinguś a daj spokoj z tymi obliczeniami!pewnie że sie przytulajcie...przeciez nie jestescie maszynami zaprogramoiwanymi! niech będzie też przyjemnie:tak:

TERMOMETR OWULACYJNY KUPIŁAM W APTECE ZA 6 ZŁ.TAKI SAM JAK ZWYKLY TYLKO WIĘKSZA PODZIAŁKA, JEST POPROSTU WIEKSZY I GRUBY.

Do góry