beaa
Mamy lipcowe'08
Tosika- dokladnie, ''wygnanie'' na wlasne zyczenie:-). Nasze dzieci na pewno maja tutaj wieksze perspektywy ale czy my mamy
.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z ust mi to wyjelas BeaaTosika- dokladnie, ''wygnanie'' na wlasne zyczenie:-). Nasze dziecie na pewno maja tutaj wieksze perspektywy ale czy my mamy.
Nie bardzo Marcik kiedyz z M napawde sporo oszczedzalismy na dzien dzisiejszy poprostu zyje sie tam wygodnie i czlowieka stac na wiele ale odlozyc ciezkoda sie odłozyc z takiej pracy w uk na mieszkanie przy dzisiejszych cenach?
Mamy czuć się zaproszone?Tosika,Liwus zazdroszcze Wam tego spotkania.Ostatnio snilo mi sie ze do mnie przyjechalyscie(prawie wszystkie dziewczyny z forum)
Mamy czuć się zaproszone?za spotkaniem jestem jak najbardziej za, tylko wymyślcie miejsce, gdzie każdemu bedzie łatwo dojechać.....nie chcę nic sugerować, ale w samym centrum PL to mieszka {agnieszka}:-) No i ja jestem zarówno za spotkaniem z dzieciakami, jak i ucieczką od nich...gdzie bądź, nie musi być SPA, wystarczy schronisko młodzieżowe, byle łóżko dawali i gwarancję, że nikt co 2 godziny budzić nie będzie....
![]()
Dziewczyny, ja też za spotkaniem, ja też!!!!!!
i bez dzieciaków i z dzieciakami:-)