reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
Dokladnie, tak jest jak pisze Andula. Z jednej, nawet bardzo dobrej wyplaty da sie zyc na dosyc wysokim poziomie, jednak odlozyc sie nie da. Z tego co wiem, odkladaja pary, ktore nie maja dzieci. Samo zycie tutaj jest bardzo drogie wiec o oszczedzaniu nie ma mowy. My np. placimy co miesiac czynsz w wysokosci £750+ podatek council tax £120, a to dopiero poczatek rachunkow.:nerd:

Spolczuje Wam dziewczyny na obczyznie. Ja sie ciesze ze mieszkam w moim rodzinnym miescie.
Tosika,Liwus zazdroszcze Wam tego spotkania.Ostatnio snilo mi sie ze do mnie przyjechalyscie(prawie wszystkie dziewczyny z forum:tak:)
Dziewczyny z Trojmiasta JuliaK i Roni moze my sie spodkamy tylko ze wszystkie trzy mamy dziewczynki i jak tu swatac:-D.Roni chyba ze naszych starszakow bedziemu swatac;-)Izabelka moze do nas dolaczyc bo jest z Malborka.Pozyjemy zobaczymy:-D

Tosika,Liwus zazdroszcze Wam tego spotkania.Ostatnio snilo mi sie ze do mnie przyjechalyscie(prawie wszystkie dziewczyny z forum:tak:)
Mamy czuć się zaproszone?:-D za spotkaniem jestem jak najbardziej za, tylko wymyślcie miejsce, gdzie każdemu bedzie łatwo dojechać.....nie chcę nic sugerować, ale w samym centrum PL to mieszka {agnieszka}:-) No i ja jestem zarówno za spotkaniem z dzieciakami, jak i ucieczką od nich...gdzie bądź, nie musi być SPA, wystarczy schronisko młodzieżowe, byle łóżko dawali i gwarancję, że nikt co 2 godziny budzić nie będzie....:-D

Dziewczyny, ja też za spotkaniem, ja też!!!!!!
i bez dzieciaków i z dzieciakami:-)
moja śpi, ja oglądam jednym okiem jakiegoś tasiemca, zjadłam kolacje bo zrobiło mi sie mdło i przypomniałam sobie że od 01:00 nic nie jadłam:sorry:

Mamy czuć się zaproszone?:-D za spotkaniem jestem jak najbardziej za, tylko wymyślcie miejsce, gdzie każdemu bedzie łatwo dojechać.....nie chcę nic sugerować, ale w samym centrum PL to mieszka {agnieszka}:-) No i ja jestem zarówno za spotkaniem z dzieciakami, jak i ucieczką od nich...gdzie bądź, nie musi być SPA, wystarczy schronisko młodzieżowe, byle łóżko dawali i gwarancję, że nikt co 2 godziny budzić nie będzie....:-D

W lato to już Flora może będzie się budzić co 4 godziny :-D No to albo wpraszamy się do Dorki albo do {agnieszki} ( tutaj niestety {agnieszka} została postawiona przed faktem dokonanym - prawie ) . I też uważam że nie musi być SPA:happy:

reklama
Do góry