reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Wolfia,ja co prawda miałam 3 cesarki:-p,ale...Musze powiedziec ,ze druga była zdecydowanie łatwiejsza do zniesienia,a trzecia to juz w ogole mały pikus;-):-).
Wolfia,juz tak mało czasu zostało.Juz niedlugo bedziesz tuliła do siebie takie małego slodziaczka...:tak:.Zazdroszcze:tak:

Ok 13 połknęłam 2 tabletki i położyłam się spać, spalam 2 godziny i obudziłam się z dużo mniejszym bólem. A po obiedzie ból całkowicie mnie opuścił :-) Na szczęście zresztą, bo potem jechaliśmy na zakupy. Do domu zlądowaliśmy późno, ale pokupowałam już wszystko do imprezki. Jutro robota.

WOLFIA bedzie dobrze!!!! a porod na pewno bedzie wspanialy!!!! super ze to juz niedlugo:tak::-):tak:

Gosia oby bol glowy zniknal!

Szczęśliwego rozwiązania:tak:;-):-).
Ja swój nie najlepiej wspominam,a kręgosłup boli mnie do tej pory:baffled:,ale ponoć każdy kolejny jest lżejszy,przynajmniej u większości,więc będę trzymać kciuki:-D

reklama
Do góry