reklama
Roni21
Spider's Web
pamietajcie ze na zamknietym sa nasze dane, imiona, nazwiska, telefony... i mi sie np nie widzi zeby ktos nieznany mial dostep
Andula
Fanka BB :)
Zgadzam sie z Roni w 1000% :-)pamietajcie ze na zamknietym sa nasze dane, imiona, nazwiska, telefony... i mi sie np nie widzi zeby ktos nieznany mial dostep
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
A wiec moze zmienic troszke zasady np ze dostep ma sie po np 300 postach ja jestem tu za krotko aby sie wymadrzac ale mozna by o czyms podobnym pomyslec:-)
Nie ma to jak stary sklad;-):-)![]()
Ja też jestem za, ale uważam że nie ma co się zamykać na innych. Myślę że trzeba zwiększyć liczbę napisanych postów, żeby dana osoba dostała dostęp do zamkniętego np. czerwcówki dają dostęp po napisaniu 500 postów , a sierpniówki mają 2 wątki główne Sierpień 2008 : otwarty i zamknięty no i dopiero po napisaniu określonej ilości postów i po poznaniu danej osoby otrzymuje ta osoba dostęp do zamkniętego.
Wydaje mi się że trzeba zwiększyć ilość postów np.na 400 lub 300 jak sugerowała Andula. Myślę że to będzie dobre posunięcie bo jest wiele osób które tylko czytają a nie udzielają się. Ostatnio była afera dotycząca tego.
Powiem Wam, że się mocno zdziwiłam takim posunięciem Marcik. Przecież nic się nie stało, wyrażone zostały poglądy

Nie ma się co boczyć
Takie rzeczy się zdarzają.
Co do zamkniętego - może faktycznie zwiększyć wymaganą ilość napisanych postów? Jestem za

Co do zamkniętego - może faktycznie zwiększyć wymaganą ilość napisanych postów? Jestem za

SURV - 100, 100 i jeszcze raz 100!!! Oby Wam się wiodło, dziecię było zdrowe i pogodne, paszczę pełną zębów miało i grzecznie w nocy spało

Julka z mamą ślą ogromne buziaki

Surv Kochana życzę Tobie wszystko, co było Twoim marzeniem, co jest i będzie w przyszłości, niech nie uleci z cichym westchnieniem, lecz niech się spełni w całości.
Absolutnie, święta prawda!!!
Kate trzymaj się kochana!!
pamietajcie ze na zamknietym sa nasze dane, imiona, nazwiska, telefony... i mi sie np nie widzi zeby ktos nieznany mial dostep
Absolutnie, święta prawda!!!
Kate trzymaj się kochana!!
Roni21
Spider's Web
a jak wpadnie jakis pokret i zacznie nam napierdzielac spam zeby wyrobic norme? tez mu damy dostep? 

reklama
pabla27
Fanka BB :)
Moja myśl - decyzje o zamkniętym podejmujemy po upływie czasu, kiedy nowa osoba będzie budziła nasze zaufanie. I decyzję będziemy podejmowały na zamkniętym, tak aby nowa osoba nie mogła czytać kto za, kto przeciw......jeśli chociaż jedna z nas będzie miała ale to nie powinnyśmy wątku odblokowywać. Tak jak powiedziała Roni - tam są nasze dane, tel i inne rzeczy i kazda z nas musi sie zgodzic na przyjęcie nowej osoby na wątek zamk.
A ja mam dzis kiepski dzień, nic mi nie wychodzi i wszystko mnie wkurwia. Ide na dwór, wezmę gówniarę na spacer to troche głowę przewietrzę i myśli zbiorę.
A ja mam dzis kiepski dzień, nic mi nie wychodzi i wszystko mnie wkurwia. Ide na dwór, wezmę gówniarę na spacer to troche głowę przewietrzę i myśli zbiorę.