J
Jola244
Gość
Wiem wiem kochana dziękuje ci za to domyśliłam sięJola ja Cie dopisałam:-):-):-) To znaczy Mikołaja![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem wiem kochana dziękuje ci za to domyśliłam sięJola ja Cie dopisałam:-):-):-) To znaczy Mikołaja![]()
Wiem wiem kochana dziękuje ci za to domyśliłam się![]()
teściowa wyjechała dzisiaj rano:-) I w domu zapanował spokój i cisza w cudzysłowiu oczywiścieNarzekała już od kilku dni że zmęczona jest dziećmi:-( Bo nie przyzwyczjona do takiego ruchu w domu. No i ja mam w końcu trochę czasu dla siebie. Bo tak to musiałam wszystko kolo niej robić. Nawet sama z domu się nie ruszyła, nie mówiąc już żeby np. Kubę wzięła na spacer jak Kacper był chory
16,30 do dentysty. Czeka na mnie dzisiaj kanałowe leczenie:-(
U mnie srednia pomoc i od teściowei i od mamy. Fajnie jest na 5 min mieć dziecko.Jak to mówią: "Baba z wozu konim lżej.." - odnosze to do teściowej;-) Ale tak to już czasami bywa. Ja w swojej teściowej też nie ma oparcia i pomocy. Ale jest juz starsza i nie ma na nic siły a czasem ochoty.
Za to moja mama nadrabia za dwie babcie :-)
A co do dentysty to ja jestem dziwna ale bardzo lubie do Niego chodzic. Bo robie to raz na 2 lata !!! Mam mocne i w miare zdrowe zęby.
Ale kanałowe leczenieto nic przyjemnego także życze wytrwałości i bezbolesnego przejścia tej wizyty !!!
To może i tym rzem nic nie będziesz czuła.dzięki znieczuleniu nic nie czułam. I może teraz też tak będzie. Ale nie ukrywam boję się że będzie inaczej