reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hop hop:-)

My na pole dopiero się wybieramy bo musiałam ugotować cały obiad na jednym palniku i długo mi zeszło:baffled:
umyłam podłogę w kuchni na kolanach bo byłam czarna a to samo wczoraj robiłam:szok:skąd się tak brudzi:confused:

agnesewelina już wszystko Ci napisała:tak:
100 zł płacę.

agutekzrobię jak mówisz:tak:

bluty sobie takiej mieszanki wybuchowej nie serwuj;-)

reklama
Witam:tak:
my też byłyśmy na spacerze:tak: szłyśmy koło warzywniaka a moja córcia mówi "mama chcie to" i pokazuje na winogron:tak: normalnie mała naciągaczka:-D
:tak:

mój zawsze woła kiełbaskę w mięsnym:tak:, a jak nie woła, to Panie się smieją(bo juz jest z tego znany), że Piotrus coś marudny:-D, a Piotrus wtedy kiwa głową, że nie i chce am,
no i tego powodu, jego sliczny korzuszek jest ciągle w plamach:crazy:

witam dziewczyny
juz jestem sama :-)
wczoraj o 17.05 urodzil sie Gabrielek
jestesmy juz w domku ,ale narazie na kartonach i cali obolali wie odezwe sie pewnie jak na drugiej chatce podlacza nam internet

Witam:-)
dziekujemy za miłe słowa. Laura czuje sie już lepiej, ale to nocne chodzenie do babcinego pokoju zaczyna jej wchodzić w nawyk bo wczoraj było to samo:crazy::baffled:
:-D:-D:-D
moja jak dorwie mój to sobie zakłada:-D
hehe
Laura też tyle że jak nie wychodzi jej założenie tradycyjnie to zakłada na głowe:-D
witam dziewczyny
juz jestem sama :-)
wczoraj o 17.05 urodzil sie Gabrielek
jestesmy juz w domku ,ale narazie na kartonach i cali obolali wie odezwe sie pewnie jak na drugiej chatce podlacza nam internet
GRATULACJE MILOKU, silna z Ciebie kobieta. Zaraz po rozpakowaniu przeprowadzka :szok: normalnie SZACUN:tak:;-)
szybko do nas wracaj;-)

heloł

u nas w sklepie obowiązkowo jest zakup bułki :-p

miloku trzymaj się, szybkiej przeprowadzki bo teraz stabilizacja potrzebna.

:szok::szok: miloku jak cię ekspresowo wypuścili:szok:
my jak zwykle co piątek na zakupach spożywczych:tak:

podbijam pytanko!
takie zwyczaje tam u Was?? że na drugi dzień się wychodzi?:szok:

dziewczyny koszmar z tym zasypianiem, stwierdziłam, że coś trzeba z tym zrobić bo żal mi jej tak jak wyje pod drzwiami:-(jeszcze rano przeżywa:-(
zastosowałam metodę superniania - Z w łóżeczku a ja obok bez patrzenia, chciałam wyjść po 10 minutach bo oczy zamknięte - ryk:baffled:, siedzę kolejne 10 min oczy zamknięte, wychodzę - ryk:baffled:
a m ją bierze przed tv:crazy::crazy::crazy:
podejście nr 3 , wzięłam sobie książkę, poczytałam 20 minut, wychodzę i ....CISZA:-):-):-)
ale trochę to denerwujące codziennie 30 minut:sorry2:
zobaczymy jak jutro będzie

a ile śpią w dzień łobuzy nasze???
bo może za wcześnie ją kładę....
w dzień śpi 30/40 minut a noc od 20/ 20/30 do 8.00, 8.30

reklama
ahoj :-)

Miloku - gratulacjony :-)witam Malenkiego Gabrysia:-)

Roksi - no ja urodzilam mala o 10go o godz 1:28 w nocy a popoludniu tegi dnia juz bylam w domu :tak::szok::szok:tez bylam zszokowana

Madzik - moja nie spi w dzien ,zdarza jej sie owszem ale b rzadko:sorry2:

Do góry