Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, a przy piwku to już wogóle rozumki pozjadali. Ja oczywiście zostałam wydalona do sypialni w celu nabycia nowych odleżyn;-);-);-) i dbania o przyszłego kibica

.
i poplotkować o wspólnych tematach - możemy wam tylko pozazdrościc bo nasza reszta niestety niema takiej możliwości
.
Chya kupie przez internet 
Martusia a można wiedzieć gdzie to ten nowy market???
Obeszlam caly sklep i nic nie moglam wybrac. Albo nie takie albo za drogie
Jedynie co to kupilam krem babmbino. Obszukalam caly sklep w poszukiwaniu gruszki do noska firmy Chicco
Witam wszystkie dziewczyny
powiedzcie ci mi czy już zaczynacie robić poważne zakupy , dla Dzieciątek ?moja znajoma czekała z tym do ostatniej chwili, ale nie wiem czy to najlepszy pomysł, czy będę w stanie potem biegać po sklepach im bliżej końca, niektóre z Was już maja dzieci, wiec może podpowiedzą kiedy najlepiej zacząć zakupy
[/URL]![]()
Obeszlam caly sklep i nic nie moglam wybrac. Albo nie takie albo za drogie
W centrum Dabrowy Gorniczej. Sklep nazywa sie Pogoria.
ja sie wstrzymuje bo gdy już mam zamiar wybrać się po choćby 1 malutki śpioszek to coś mi sie przytrafia a to londuje w szpitalu a to na nieplanowanej wizycie jak już będe miała pewność że mojej dzidzi nic niegrozi to wtedy poszaleje narazie zbieram kaske-to chyba też coś.Witam wszystkie dziewczyny
powiedzcie ci mi czy już zaczynacie robić poważne zakupy , dla Dzieciątek ?moja znajoma czekała z tym do ostatniej chwili, ale nie wiem czy to najlepszy pomysł, czy będę w stanie potem biegać po sklepach im bliżej końca, niektóre z Was już maja dzieci, wiec może podpowiedzą kiedy najlepiej zacząć zakupy
[/url]![]()
![]()