reklama
a ja takie ze sliwkami, z kruszonka i cukrem pudrem...mniaaaaaaaam!!!!!
A wlasnie, bo znowu zapomne, jak tam studentkom idzie pisanie?;-) i generalnie sesje rozne? Brakuje mi studiow... to bylo najlepsze 5 lat edukacji, pomijajac oczywiscie zajob w okresach egzaminacyjnych;-)
A wlasnie, bo znowu zapomne, jak tam studentkom idzie pisanie?;-) i generalnie sesje rozne? Brakuje mi studiow... to bylo najlepsze 5 lat edukacji, pomijajac oczywiscie zajob w okresach egzaminacyjnych;-)
hejka
chciała siez wami przywitać, nie było mnie pare dni i raczej nie nadrobie tego co napisałyście
my jesteśmy w trakcie robienie pokoiku dla córci ;-) już prawie koniec w sobote jedziemy na zakupy i już chyba bedzie wiekszoąć rzeczy kupionych potem tylko takie drobnostki
pozdrawiam serdecznie i buźka dla wszytskich
chciała siez wami przywitać, nie było mnie pare dni i raczej nie nadrobie tego co napisałyście

my jesteśmy w trakcie robienie pokoiku dla córci ;-) już prawie koniec w sobote jedziemy na zakupy i już chyba bedzie wiekszoąć rzeczy kupionych potem tylko takie drobnostki

pozdrawiam serdecznie i buźka dla wszytskich
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
oj dziewczynki, ale trudno was nadrobic, no nie
od poludnia tu nie zagladalam, a tu taki esej powstal
hi hi
widze, ze sa wiesci o naszych kwietniowych kruszynkach.. faktycznie maluszki, ale trzeba byc dobrej mysli
3mamy mocno kciuki, napewno bedzie dobrze
a mi dzien minal dzisiaj nawet intenywnie
najpierw na zakupach bylismy, pozniej u tesciowej a na koniec poltoragodzinny spacerek z mezusiem
:-) powiem wam, ze zmeczona jestem strasznie, ale i zadowolona;-) troche podgonilam z zakupkami dla siebie i dzidzi, u tesciowej zjadlam pomidoroweczke, wiec zyc nie umierac;-)
hi hi
widze, ze byla rozmow na temat golenia;-) ja przed ostatnia wizyta dostalam zadyszki, ale "okno na swiat" synusia ogolilam sama prawie na oslep
hi hi na nogi braklo mi sil i juz meza wolalam;-) musze wam powiedziec, ze sie spisal
ani raz mnie nie zacial, a nogi takie gladziutkie, ze czasem ja tak dokladnie sobie nie dogolilam
hi hi

widze, ze sa wiesci o naszych kwietniowych kruszynkach.. faktycznie maluszki, ale trzeba byc dobrej mysli

a mi dzien minal dzisiaj nawet intenywnie

widze, ze byla rozmow na temat golenia;-) ja przed ostatnia wizyta dostalam zadyszki, ale "okno na swiat" synusia ogolilam sama prawie na oslep

witam się po popołudniowej drzemce :-)
Widzę, że tu temat golenia się pojawia.........no tak dla mnie to nie było problemu do ostatniego razu bo oprócz czubka mojego brzucha nie widzę co mam pod nim
no i trochę się ostatnio na wygimnastykowałam no i hmm ciężko ogólnie będzie zwłaszcza że łazienka mała i nie ma wanny gdzie można by się jakoś wyłożyć tylko brodzik 
i jak zwykle o jedzeniu ja tak myśle że może by zrobić sobie placuszki ziemniaczane ale jakaś taka pełna się czuje tylko nie wiem po czym bo obiad jadłam o 15 a to wieku temu
Widzę, że tu temat golenia się pojawia.........no tak dla mnie to nie było problemu do ostatniego razu bo oprócz czubka mojego brzucha nie widzę co mam pod nim

i jak zwykle o jedzeniu ja tak myśle że może by zrobić sobie placuszki ziemniaczane ale jakaś taka pełna się czuje tylko nie wiem po czym bo obiad jadłam o 15 a to wieku temu

Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
A ja mialam dziś pyszną rybkę na obiad, chodziła za mną już dłuższy czas;-)
Dziewczyny a co do jajek na miękko to czemu nie można? bo kurcze ja jem raz na dwa tygodnie to na pewno, bo nie wiedziałam że nie można
Dziewczyny a co do jajek na miękko to czemu nie można? bo kurcze ja jem raz na dwa tygodnie to na pewno, bo nie wiedziałam że nie można

reklama
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Skunkanka ja też używałam proszek Jelp.Dobry do pralki, ale kiepski do prania ręcznego.
Nie używałabym natomiast nigdy zwykłego proszku dla noworodka, nawet takiego Sensitive. Przynajmniej przez pierwsze pół roku - roku.
Nie używałabym natomiast nigdy zwykłego proszku dla noworodka, nawet takiego Sensitive. Przynajmniej przez pierwsze pół roku - roku.
Sudokrem rzeczywiście jest fajny, choć pamiętam, ze raz Anię coś brzydko odparzyło i Sudocrem nie pomagał. Pediatra kazała wtedy nie wysuszać (jak Sudocrem) lecz natłuszczać Linomagiem maścią - zeszło po 2 dniach. Linomagu używamy do teraz w sytuacjach awaryjnych - rewelacja - do kupienia w aptece.sudokrem rzeczywiscie nie slyszalam aby ktos narzekal a ten zapach jest b fajny
Strasznie malutkie! Mocno trzymam kciuki.Znalazłam wieści o Liliann.Dziewczynki ważą 800 i 820 g i są w stanie krytycznym:-(
Podziel się: