reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

reklama
a ja takie ze sliwkami, z kruszonka i cukrem pudrem...mniaaaaaaaam!!!!!

A wlasnie, bo znowu zapomne, jak tam studentkom idzie pisanie?;-) i generalnie sesje rozne? Brakuje mi studiow... to bylo najlepsze 5 lat edukacji, pomijajac oczywiscie zajob w okresach egzaminacyjnych;-)

hejka

chciała siez wami przywitać, nie było mnie pare dni i raczej nie nadrobie tego co napisałyście:sorry2:

my jesteśmy w trakcie robienie pokoiku dla córci ;-) już prawie koniec w sobote jedziemy na zakupy i już chyba bedzie wiekszoąć rzeczy kupionych potem tylko takie drobnostki:tak:

pozdrawiam serdecznie i buźka dla wszytskich

oj dziewczynki, ale trudno was nadrobic, no nie:dry: od poludnia tu nie zagladalam, a tu taki esej powstal:-D hi hi
widze, ze sa wiesci o naszych kwietniowych kruszynkach.. faktycznie maluszki, ale trzeba byc dobrej mysli:tak: 3mamy mocno kciuki, napewno bedzie dobrze:tak:
a mi dzien minal dzisiaj nawet intenywnie:tak: najpierw na zakupach bylismy, pozniej u tesciowej a na koniec poltoragodzinny spacerek z mezusiem:tak::-) powiem wam, ze zmeczona jestem strasznie, ale i zadowolona;-) troche podgonilam z zakupkami dla siebie i dzidzi, u tesciowej zjadlam pomidoroweczke, wiec zyc nie umierac;-):-D hi hi
widze, ze byla rozmow na temat golenia;-) ja przed ostatnia wizyta dostalam zadyszki, ale "okno na swiat" synusia ogolilam sama prawie na oslep:-D hi hi na nogi braklo mi sil i juz meza wolalam;-) musze wam powiedziec, ze sie spisal:tak: ani raz mnie nie zacial, a nogi takie gladziutkie, ze czasem ja tak dokladnie sobie nie dogolilam:tak::-D hi hi

witam się po popołudniowej drzemce :-)

Widzę, że tu temat golenia się pojawia.........no tak dla mnie to nie było problemu do ostatniego razu bo oprócz czubka mojego brzucha nie widzę co mam pod nim :crazy: no i trochę się ostatnio na wygimnastykowałam no i hmm ciężko ogólnie będzie zwłaszcza że łazienka mała i nie ma wanny gdzie można by się jakoś wyłożyć tylko brodzik :crazy:

i jak zwykle o jedzeniu ja tak myśle że może by zrobić sobie placuszki ziemniaczane ale jakaś taka pełna się czuje tylko nie wiem po czym bo obiad jadłam o 15 a to wieku temu :szok:

A ja mialam dziś pyszną rybkę na obiad, chodziła za mną już dłuższy czas;-)
Dziewczyny a co do jajek na miękko to czemu nie można? bo kurcze ja jem raz na dwa tygodnie to na pewno, bo nie wiedziałam że nie można:baffled:

reklama
Skunkanka ja też używałam proszek Jelp.Dobry do pralki, ale kiepski do prania ręcznego.
Nie używałabym natomiast nigdy zwykłego proszku dla noworodka, nawet takiego Sensitive. Przynajmniej przez pierwsze pół roku - roku.

sudokrem rzeczywiscie nie slyszalam aby ktos narzekal a ten zapach jest b fajny
Sudokrem rzeczywiście jest fajny, choć pamiętam, ze raz Anię coś brzydko odparzyło i Sudocrem nie pomagał. Pediatra kazała wtedy nie wysuszać (jak Sudocrem) lecz natłuszczać Linomagiem maścią - zeszło po 2 dniach. Linomagu używamy do teraz w sytuacjach awaryjnych - rewelacja - do kupienia w aptece.

Znalazłam wieści o Liliann.Dziewczynki ważą 800 i 820 g i są w stanie krytycznym:-(
Strasznie malutkie! Mocno trzymam kciuki.

Do góry