A próbowałas może Jelpa ? Mi jakoś bardziej pasuje, ma 2 różne zapachy [płynów i proszku] i chyba mniej uczula - moja np. miała uczulenie na Lovele jak była mała, a na Jelpa nie.Kobiełki powiem tak, moze mi ktoras doradzi....mam swoista alergie na zapachy, normalnie do mojego prania uzywam rexa i silana lawendowego. Teraz wyjelam te ciuszki poprane w Lovelli, no nie moge, zapach taniego, bylejakiego proszku... macie jakis sprawdzony, zeby pachnial bobaskiem, a nie smierdzial cypiskiem?...
reklama
didi
Fanka BB :)
Ja sobie allegro przeglądam.
Didi,obiecałam Ci próbkę sudocremu.Ale ostatnio u gina nie było,może będą następnym razem.
Ale jakby co to znalazłam aukcje z tym malutkim SUDOCREM-NAPRAWDĘ WARTO(547574022) - Aukcje internetowe Allegro
dzieki..zaraz wejde na allegro hehehe...chociaz ostatnio mam zakaz bo zaduzo kupuje tam

to niezle wymasowal :0 z takim masowaniem to niech on poczeka pod koniec ciazy pomasuje
taa..moj tak masowal ale pod koniec... i mlody wyszedl tydzien szybciejzapowiada sie niezle niech wygoli i wymasuje![]()

Kobiełki powiem tak, moze mi ktoras doradzi....mam swoista alergie na zapachy, normalnie do mojego prania uzywam rexa i silana lawendowego. Teraz wyjelam te ciuszki poprane w Lovelli, no nie moge, zapach taniego, bylejakiego proszku... macie jakis sprawdzony, zeby pachnial bobaskiem, a nie smierdzial cypiskiem?...
ja na pierwsze pranie uzywalam Jelpa..jest super...pozniej tez jaks czas ale szybko przezycilam sie na Vizir sensitive...tez jest super i dla maluszkow..w kazdym razie wszystkie proszki sensitive dla maluskow sa dobre..
koga
Mama Maksa i Julka
ja tam tradycjonalistka nie jestem, nie musi mi pachniec staroswiecko, a ma pachniec przyjemnie;-)
chciałam Ci tylko przybliżyć zapach zanim kupisz

ja raczej nie kupię proszku dzidziusiowego - z Maksem b. szybko przeszłam na persil sensitive i prania łączyłam

Ten kto wymyślił sudokrem powinien mieć pomnik postawiony. żadne z moich dzieci nie miało odparzeń i rumienia pieluszkowego a były trzymane w tetrach. Ja używałam normalnych proszków tylko z dopiskiem sensitiv a płyn do płukania to silan migdał i aloes pachnie przyjemnie tylko nie każdy lubi zapach migdałów.

reklama
Podziel się: