reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wiecie co a u mnie jakas mała rewolucja
Az sie sobie dziwie...

Moze to dlatego ze dostałam premie :)

Mam takie wrazenie, ze w pracy jest coraz lepiej, atmosfera sie poprawiła nawet mnie dceniają...
Mąz niestety nadal szuka pracy

I tak sobie mysle, ze jakis sens w tym wszystkim jest , ze dotąd nie zafasolkowałam

Tak sobie mysle ze pomimo mojego wieku, jest jeszcze troche czasu, rok w tą czy tamtą, to juz niewielka róznica...

A teraz taki kryzys w kraju nadchodzi,...

Moze na wszystko jest odpowiedni czas i pora, na dzidziusia tez

Skotro nie teraz to kiedys napewno w tym najlepszym dla nas czasie..

Powiem wam , ze temperaturka mi spadła i jakoś spokojnie czekam na @ , wiem ze sie na dniach pojawi i nie bede smutna..
Bede sie cieszyc ze staranaek..oczywiście, w końcu bardzo zadko mozna sobie pozwolic na ten komfort i kochac sie ile sie chce , bez zadnych zabezpieczen ;)

Moze jakis mały wypad w góry na weekend, jak maz prace znajdzie...

Ehhh, dzis czuje sie szczesliwa i taka spokojna...

reklama
oj jak ja bym chętnie gdzieś pojechała :dry::-( no ale niestety, okres zimowy, rachunki dużo wyższe i do tego 15-to miesięczny pożeracz kasy ;-)nie ma szans. Powiem Wam, zę dziecko pochłania niewyobrażalną ilośc kasy. Kiedys nie wydawało mi się to możliwe :-) no ale wiadomo na dziecku się nie oszczędza

Hej:)ja widzę ,ze mamy podobnie z tymi długimi cykłami , ostatnio przesunęła mi owulacja o 3 dni:) i tez miała 36 - a od którego dnia wychodza Ci II kreseczki?:)
Pozdrawiam serdecznie!

Hejka!
II kreski miałam już w 17 dc i w 18 i w 19:) z tego co Pamiętam... ale nie wiem czy to jest wiarygodne...mam jednak wątpliwości co do tych testów....

Witam w tak pochmurny dzien,przynajmniej u mnie nie jest za ladnie,nie wiem jak u was,mogla by byc juz wiosna:-),ja chyba odkladam staranka,nie chce urodzic na koniec roku,pomysle jeszcze;-)SYNECZKI CO U CIEBIE,ODEZWIJCIE SIE STARE STARACZAKI;-);-);-)!!!

Dziewczyny! Pozdrawiam! Dziękuję, że byłyście i jesteście! beta pozytywna! zatem..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i obym zobaczyła Was na październikóweczkach, listopadóweczkach lub grudnióweczkach..TEGO WAM ŻYCZĘ

Gratulki wielkie i prosimy o fluidki :)

Shenkoka gratuluję fasolki:-)

U mnie dalej bez zmian @ nie ma. Aż się boję że to znów jakieś problemy hormonalne. Ale pomyślę po niedzieli co dalej, może zrobię test.Boję się robić wcześniej:-(
Zresztą akurat piekę spody na tort, bo moja córcia w sobotę kończy 2 latka. Obiecałam sobie że wcześniej jak 7 dni po spodziewanej @ testu nie zrobię.Dziś już 5 dzień. Jakoś mam przeczucie że to nie fasolka bo kompletnie ciążowo się nie czuję:-(
Ale grunt jak Ola85 pisała pozytywnie myśleć w końcu się uda.U nas teraz stranka były kiepskie więc co oczekiwać.
A co do tego co ile dni nam przed córeczką lekarz zalecił do 7 dnia cyklu nic, potem co 2 dni nie częściej bo "chłopaczki" słabną i po nóżki w górę. Aha i kobieta powinna mieć orgazm po mężczyźnie! Dalej "chłopaki" dobiegną. U nas się udało przy pierwszej próbie stosowania tej metody.
Wracam do pieczenia. Miłego dnia. Będę informować co i jak:-)

3mam kciukasy :)

Hej dziewczynki. Dawno mnie nie było. Tak samo jak 0la85 mam dziś urodzinki i myślałam że dostanę fajny prezent. A tu przyszła @. Też trochę mi się popłakało ale trzeba być dobrej myśli. W sumie to był trzeci miesiąc starań, a teraz będzie czwarty...

Bedzie dobrze, tak jak pisalam w 2009 bedzie wysyp wiec i my sie zalapiemy
Troszke spoznione ale szczere zyczonka- wszystkiego naj naj i szybkiej fasolki.

U mnie @ na calego, ale patrze na nia pozytywnie bo jednak przyszla czyli organizm sam zaczal pracowac. Wkoncu zdarza sie czekac pare miesiecy, jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiona na staranka w nowym cyklu, maz juz sie doczekac nie moze na przytulanko. Takze u mnie bez stresu, chociaz bylo troszke placzu w urodzinki, ale dosc smutasa :). Dziewczynki pozdrawiam i 3mam kciuki za reszte paczki, powoli zaczynaja dziewczyny przenosic sie do Mam wiec i na nas przyjdzie pora. Ciekawa jestem która nastepna- chyba Sylwijka :)

Witam w tak pochmurny dzien,przynajmniej u mnie nie jest za ladnie,nie wiem jak u was,mogla by byc juz wiosna:-),ja chyba odkladam staranka,nie chce urodzic na koniec roku,pomysle jeszcze;-)SYNECZKI CO U CIEBIE,ODEZWIJCIE SIE STARE STARACZAKI;-);-);-)!!!

Ty na śląsku ja w opolskim tak blisko a tak daleko a u mnie pogoda typowo wiosenna wyciagnelam kurtke wiosenna z szafy, jest tak cieplo (no moze nie 20st) ale przyjemnie.. głowa do gory jesli u mnie teraz jest tak ładnie to u Ciebie bedzie gdzies w okolicy popoludnia:)

mialas racje nektarynko,wyszlo u mnie sloneczko:)),az mi sie homorek poprawil choc jeszcze dzisiaj do pracy na popoludnie:(,no ale jutro juz wolne:)

reklama
Hej Dziewczyny,

Wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia.

Mam takie pytanko, może coś wiecie na ten temat: interesują mnie cykle bezowulacyjne. Wtedy nie ma pęcherzyka i nici z fasolki ale co z objawami owulki, też ich nie ma, czy są normalne?

Do góry