reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
dla wszystkich kobietek, ktorych mezowie pracuja na wyjazdach

forum baby boom >> zwiazki rodzinne >> relacje rodzinne >> slomiane wdowy

zapraszam

Dzień dobry!

Kubuś, Martynka najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Kasiau ja zachowam to w tajemnicy przed Twoim szefem ;-)

Mata to Ty masz fajną teściową!

A ja wczoraj pod wieczór dostałam @ i teraz się źle czuje... okropnie... dobrze że Ł ma dzisiaj na 14-stą bo w końcu wstał rano do małego, nakarmił, przebrał i teraz pojechali do teściów, a ja szybko (zgięta w pół) za kawe i na bb- chwilę posiedzę i zmykam do łóżka - musze odpocząc bo pozniej przyjadą i bede musiała miec siły na spacer i zabawy z Bartutem ;-)

Miłego dzionka!

Ząbków brak:

Paulinka
Ola
Kubuś
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Oleńka
Mateusz

1 ząbek:
Wojtuś
Marysia
Arturek

2 ząbki:
Lenka
Brunko
Dominik
Nadia
Mikołaj Joli
Natalka
Staś
Krzyś

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy

4 ząbki:
Filipek

5 ząbków:
Dobrusia

6 ząbków:
Maciuś
Bartuś

witamy:tak:

Gratuluje kolejnych miesięcy dziciaczkom!:tak:

Nadii gratulujem kolejnego ząbka...:tak:

Dziekuje dziewczyny..., oby mi starczyło chęci i siły do cwiczeń:tak: Sałatki narazie mi smakują:-)

U nas nocka super...
Mała zasneła o 21, spała do 4:30, co ostatnio nigdy sie nie zdarzyło:-) dostala cyca i po godzinie sie obudziła, bo mało pociągneła, M. przyniosł ja do nas i spała cos do 7:30:tak:

W ogole wczoraj była u nas babka z firmy finansowej, troszke pogadalismy, wcisła mi nowy fundusz emerytalny (i tak chciałam zmienic bo mój AIG upadł):-p no i... P. zrobił takie wrazenie, ze mu prace zaproponowała:biggrin2: Okazało sie, ze to było kierownik regionalna i zaprosiła P. na szkolenie, bedzie ciągnął 2 robotę dodatkowo... tymbardziej, ze bedzie miał słuzbowe auto i kom. w tej podstawowej robocie, narazie to takie wszystko rózowe sie wydaje, ale jakby sie udało to niezła kasa by była:tak: zobaczymy... tak narzekałam, a teraz jakos tak wszystko zaczyna sie układac:tak:oby sie udało...
Miłego dnia!

Darunia współczuję @, mam nadzieję, że poczujesz sie lepiej :tak:

Joasiek ale Ciebie Ola zrobiła :-D:-D:-D no i dziękuje za słoneczko, u mnie też wyszło ;-):-D kolejny piękny dzień, a w tv mówili, że może byc u nas nawet 15 stopni :szok: aż czuc wiosnę :tak:

Ząbków brak:

Paulinka
Ola
Kubuś
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Oleńka
Mateusz

1 ząbek:
Wojtuś
Marysia
Arturek

2 ząbki:
Lenka
Brunko
Dominik
Nadia
Mikołaj Joli
Natalka
Staś
Krzyś

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy

4 ząbki:
Filipek

6 ząbków:
Maciuś
Bartuś

8 ząbków:
Dobrusia

Asiowo gratulacje dla męża :-)

Witajcie kochane
mixedsmiley042.gif

Wszystkiego najlepszego dla Tyni i Kubusia
m15.jpg

U nas noc standardowo 5 pobudek (lub więcej ale nie pamiętam) niestety z rana po dwóch nocniczkowych próbach Jasio zrobił kupę w pieluchę jak mama się myła :-(
Aniknulka gratuluję udanego wypadu :tak: a m powinien dostac ochrzan, mieliście taka okazje razem poszaleć i co? Samochody mu się oglądać zachciało... no ja bym nie wytrzymała i chyba mu wygarnęła:rofl2: oj silne masz nerwy ;-):-D

teściówka znów obiad podrzuciła, także fajnie ;-)
Ojej moja wina :tak: m pojechał na przegląd samochodu rodziców i miał go na 14 a o 17 jeszcze siedział w salonie :wściekła/y: cóż sam tez stracił bo lubi łyżwy ale może nadrobimy zaległości w sobotę :-)

dobrze, że teściowa podrzuci obiad wtedy odetchniesz po ciężkiej nocy ;-)
Lilianko gratuluję kolejnego ząbka :-D
Darunia współczuję z powodu @ odpoczywaj kochana
summertime.gif

Miłego dnia kochane :-D

Muszę tu zrobic małą poprawkę odnośnie Nadusi
Ząbków brak:

Ząbków brak:

Paulinka
Ola
Kubuś
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Oleńka
Mateusz

1 ząbek:
Wojtuś
Marysia
Arturek

2 ząbki:
Lenka
Brunko
Dominik
Mikołaj Joli
Natalka
Staś
Krzyś

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy

4 ząbki:
Nadinka
Filipek

6 ząbków:
Maciuś
Bartuś

8 ząbków:
Dobrusia

Hmmm Dobrusia Kochanie - Prowadzisz !!!:-D:-)

Dzięki dziewczyny za wsparcie!
Dobrusia ale Ty pędzisz kochana!!!! :-)

Aniknulka napewno niedługo wybierzecie się znów na łyżwy! ;-)

Asiowo gratulacje dla męża!!! Życzę żeby wszystko wypaliło jak należy!!!! :tak:

Mata 15 stopni, ale masz fajnie i słoneczko- u nas mgła, szaro, buro :dry: ale chyba jest z 5 stopni- nie wiem nie mam terometru :sorry2:

A ja się wywlokłam z łóżka, pościeliłam je, nastawiłam pranie, drugie już zebrałam, powykładałam naczynia ze zmywarki, pozamiatałam podłogi i odrazu lepiej- wzięłam tabletki i już w miarę funkcjonuję ;-)

reklama
To ja też robie porządek w ząbkach
Ząbków brak:

Paulinka
Ola
Kubuś
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Oleńka
Mateusz