reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

mieszka sie dobrze ale urzadzania jeszcze zostalo a zostalo troche z kasa sie przeliczylismy :-(
pokoj hani caly gotowy sypialnia tez na lozko czekamy (9 tygodni :szok:)
ogolnie dol zrobiony tylko gora zostala

reklama
Czesc dziewczeta
Niedziela jak zwykle u rodzicow...wczoraj na "domowce" bylo suuuper ( wyszlam z fasonem tzn w pionie:-p) gralismy w kalambury i plakalalm ze smiechu. Gralam tez turniej walki samurajow ( wlasciciel kolekcjonuej szpady itp) i smacznie podjadlam! Dzis jestem troche niewyspana ale do zniesienia...Potrzeba mi takich wypadow. Stachulec juz kima:-)
Ja tez potrzebuję, ale nie mam mozliwości:sorry2::sorry2::sorry2: a impra super:tak::tak::tak:

mieszka sie dobrze ale urzadzania jeszcze zostalo a zostalo troche z kasa sie przeliczylismy :-(
pokoj hani caly gotowy sypialnia tez na lozko czekamy (9 tygodni :szok:)
ogolnie dol zrobiony tylko gora zostala

super, że jesteście na etapie urządzania, ja juz nie mogę się tego doczekać, i jeszcze poczekam, oj poczekam:sorry2::sorry2::sorry2:

Carioca cieszę się, że nawet znośnie przechdzisz pierwsze tygodnie i plamienie ustało:tak::tak::tak:

Myslałam, że juz nic nie napiszę dziś bo nie było łącza, ale juz jest , jak widać.

Dziń nawet znośny, mały przespał w jedna stronę a w drugą nawet nie było tak źle.
Myślałam, że więcej kupię, ale tylko buty i kurtkę z przeceny, biała zimówkę, ze 130zł na 40 była przeceniona, więc jestem zadowolona:tak::tak::tak:.
Z dziećmi to nie robota latac tak po sklepach, ale to wiecie:-p, bez nich więcej bym kupiła:tak::tak::tak:
Anetasa a jak u Ciebie????

W czwartek jadę z J do Piły ( w czasie pracy, ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii ) i dokończę zakupy, żadnej kiecki nie było fajnej:no::no::no:

No i nadal mamy problem z prezentem dla taty. Kupujemy z bratem na spółkę róże w koszu, ale co do tego???????

Oki dobranocka,

Witam się.Skończyło sie leniuchowanie i z nowymi siłam zaczynam tydzień:)Donkat, teściiu od ostatniego pobytu w szpitalu juz nie ruszał procentów bo był tak spanikowany. Teraz leży na chirurgi a później mają go przeniesc na internę. I cholera wie co mu jest oprócz delikatnego ( już 4 ) zawału serca.A my dzisiaj idziemy idziemy do kontroli do lekarza i mam nadzieję, że bedziemy mogli juz chodzić na spacerki bo super pogoda się nam robi:))))))A teraz wracam do pracy.Miłego dnia .

Agulka - widzisz babie to nie dogodzisz, bo jakbym miała jakieś objawy to bym wiedziala, że hormony dobrze działają i wszystko jest ok, a tak to mam temat do zamartwiania się :baffled: A co do prezentu to dla mojego taty chcę kupić taką skrzynię narzędziową, ja myślę że każdy facet bylby zadowolony:
STANLEY WALIZKA SKRZYNKA NARZĘDZIOWA JUMBO 16'' (543353290) - Aukcje internetowe Allegro

Hruda - w tą sobotę mam zjazd, ale bardzo chętnie w następną :tak:

Gagulec - no to mam nadzieję, ze lekarz nic juz nie wysłucha :-)

witam się z wami kobietki i wielka szkoda, że mnie omineła libacja ale w tym dniu nie miałam jak do kompa zajrzec
co u nas ??
a dzieje się dzieje najpier tez się pochorowałam ale juz powiedzmy ze jestesmy zdrowi i Szymek nawet do przedszkola poszedł, ja dzis na urlopie bo wprzedszkolu maja opóźnioną gale z okazji dnia babci i dziadka i po tym do domku zwalą mi się dziadkowieusi w p
racy nie tak o 18 woiec ktos musi
fajnie tak w domku z dzieckiem takim malutkim sobie pobyc
w sobote byłam na dyskotece miałbyc to wypad babski ale sie dzIewczyny wykruszyły i pojechałysmy we 3 ale B nie wytrzymał i pojechał za mną zdrajca miał dzieci pilnowac a on do dzieci sąsiada zawołał a sam w te pędy za mną
mi tez się marzą Agulka zakupki po butikach i chyba w piatek sie na takowe wybierzemy do szczecina do galaxy takie mega centrum handlowe

Witam i ja.
Nic dziwnego, że tu tak pusto, bo pięknie słonko świeci, jak mały się obudzi to brykamy na powietrze.

Carioca taka skrzynkę tato dostał 2 lata temu pod choinkę, ale dzieki za pomoc.:confused:

Tygrysku ale masz ogon, mój by za mną nie poszedł.:no: Zazdrośnika masz, co???????:sorry2:

Zastanawaim się czy sukienki Mai przyjda w tym tygodniu, bo bym nie chciała na siłę trzecia kupować. J dzwonił, że jest w Poznaniu, ale czy wyslą to sama babka jeszcze nie wiedziała i kazała po południu dzwonić, kurna co im szkodzi, nie musza przecież czekac aby wysłać,bo to Quelle, więc mają czas do 3 tyg.:baffled:

Opalenizna wyszła mi ładnie, bez smug i plam, więc solarium odpada, hura.....:-D

Hrudzia dzieki za stronkę, ale nic mnie zainteresowało:-:)no:

Monia jak szłaś z małym na ten zabieg to musiałas miec zaświadczenie od swojego lekarza, że jest mały zdrowy??????? 4 lata temu jak Maja miała zabieg to musiałam miec cos takiego, ale może teraz coś się pozmieniało?

Ostatnia edycja:
Agulka - hmm.. to może portfel, piżama, butelka dobrego alkoholu, dobry film na dvd, podwójny bilet do kina, a może coś tata kolekcjonuje?
Tygrysku - ale zazdrośnik, szok :-D

Agulka - hmm.. to może portfel, piżama, butelka dobrego alkoholu, dobry film na dvd, podwójny bilet do kina, a może coś tata kolekcjonuje?
Tygrysku - ale zazdrośnik, szok :-D

:no::no::no: nic z tych rzeczy, to domator, wiercipięta, tylko rower między nogi i na działeczkę lub budowę

A co do zazdrośnika tygryska to ja myślę, że on chciał aby tak wygladało a tak na prawde to też chciał się wyrwać z domu na balangę:tak::tak::tak::tak:

Słonko pieknie promyczki rzuca przez okno do domu i widać CAŁY syf i brud, a kurzu..........:szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry