reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

Aga wiem, ale w tej chwili mam za oknem -7 :baffled: Choć zastanawiam się już czy nie zapakować małej w kilka warstw ciuszków, porządnie ją opatulić i nie zacząć, bo w końcu wyjdzie tak, że będzie miała 6 tyg, wizyte na szczenienie i ani razu na dworzu nie będzie :sorry2:

reklama
nam polozna mowila ze mroz okolo-6 jest jeszcze oki tylko trzeba uwazac zeby sie dzięcię powietrza zimnego nie nałykalo:-)

BlackWizard - pakujcie się w wózek, opatulaj Małą kocykiem i na spacerek Dziewczęta :-D
postawisz budkę i będzie dobrze.
jak się wsadzi rękę do wózka i położy przy buzi dziecka to tam jest cieplutko:-D
pooddychacie świeżym powietrzem, a Mała będzie spała :tak:

Myślicie, żeby już do wózka ją pakować? A może najpierw werandowanie? Kurde, ja to przewrażliwiona jestem na jej punkcie i zaraz boję się, że się rozchoruje :-D Pomijając to, że zawsze wkurzało mnie to u mojej mamy i zarzekałam się, że ja taka nie będę :-D

jak zapakujesz do wózka i wyjdziesz na 10 minut to takie jaky werandowanie jej zrobisz:-)

No w sumie też racja. No nic, to czekam aż się obudzi, a powinna za jakąś godzinkę, nakarmię i ruszamy :-)

tak jest :-D
bar mleczny, potem czysta pielucha, dwa pajacyki, kombinezon, kocyk i ruszajcie !
jak wyjedziesz na 15 minut to w sam raz jak na pierwszy raz.
Ty bardziej zmarzniesz niż Królewna ;-)

reklama
ja już byłam z moim bobaskiem 6 razy na spacerze, ostatnio nawet dwa razy w ciągu dnia bo taka ładna pogoda była. dzisiaj też już jesteśmy po spacerku, tak średnio jesteśmy godzinkę. michałek wtedy ślicznie śpi, i nawet jak jestem już w domu to dosypia sobie.

Do góry