reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

no nie mogę Damianek mały amant.... ale musiałas miec ubaw:-D:-D

Agulka moja Jula też dzisiaj pierwszy raz zrobiła mi scenę histerii, w momencie kiedy przestałam jej puszczac banki mydlane wlączyła jej sie syrena na cały budynek

reklama
Hurdzia pytalaś kiedyś o film TO NIE TAK JAK MYŚLISZ KOTKU mam go już w swoim chomiku więc jeśli dalej jesteś chętna to zapraszam do mojego chomika no chyba że już go widzialaś:sorry2:ja wlaśnie go ściągam:-)
Monia ja własnie przed chwila przestałam ten film oglądac w połowie, dalej nie mogłam bo mnie nudził:crazy::crazy::crazy:

Gagulec ale agencior Ci rosnie:-D:-D:-D:-D a mój jest erotomanem:szok: jak widzi mnie nago cieszy sie jak głupi włazi na mnie i ciągnie za sutki, oraz kizia noskiem:baffled::szok::szok::-D:-D:-D, potem tuli i całuje:rofl2::szok::szok::szok::szok: normalnie szok. Musze ubierac się w łaziencwe, bo jeszcze niechcący go skrzywdzę:baffled::baffled::baffled: psychicznie:tak:

Hurdzia pytalaś kiedyś o film TO NIE TAK JAK MYŚLISZ KOTKU mam go już w swoim chomiku więc jeśli dalej jesteś chętna to zapraszam do mojego chomika no chyba że już go widzialaś:sorry2:ja wlaśnie go ściągam:-)
Widzialam..sciagnelam z chomika Gabids:-)

Agulka moja Jula też dzisiaj pierwszy raz zrobiła mi scenę histerii, w momencie kiedy przestałam jej puszczac banki mydlane wlączyła jej sie syrena na cały budynek
Pierwszy raz????????:szok::szok::szok: Moj to ostatnio regularnie ma takie wycie ze juz wymikam:wściekła/y:...dzis od 16stej do 19 caly czas...a dlaczego? bo chcial zebym mu szafki w kuchni "z lotu ptaka" pokazala...a ilez mozna?:crazy: kilkanascie razy chyba wystarczy, co?:crazy: Normalnie mu nawrzuclalam i poza tym nie bedzie teraz zadnych zabawek skoro ma je w nosie...:wściekła/y::baffled:

Humor mam zlekka zwazony bo sie okazalo ze J bedzie pozniej...ale ! Polepszyl sie bo ma przyjsc jakas paczka dla zony na walentynki:szok::-)
I wpadlam na pomysl urodzin: 30tki! Lata 80te! czyli trampki, spojler na glowie, flanela, getry, srebrna kula itp Takie wspomnienie mojego dziecinstwa i dorastania:-)

Ostatnia edycja:
a co to spojler na głowie? Bo wiesz ja nie z tych czasów jeszcze;-):-p
Sratatata...nie z tych czasow. :szok::-pJa mam 30tke a nie 50tke:crazy: a ty jestes tylko rok mlodsza cwaniaro ;-):-D
A spojler to ta grzywka na lakier..nie wiem ja wy moje drogie panie ale u nas w podstawowce byl to hit na hitami, tzn wszytskie je mialysmy...
koszmar:zawstydzona/y:

widze ze wczoraj grzeczne byłyście i duzo nie naprodukowałyście :-)

z racji ze ja młoda d.... jestem to tez nie wiedzialam co to spoiler:-D:-D
hrudzia obowiazkowo zdjecia z imprezy na zamkniętym :-)

witatam od rana zla i wścieka:wściekła/y::zawstydzona/y:
już myślalam że dzieciaki wkońcu będą zdrowe a tu Mateusz znów zaczyna kaszleć a kaszel ma identyczny ja wtedy na początku choroby i do tego dochodzi stan podgorączkowy 37,3:wściekła/y:mnie chyba szlag trafi w piątek byliśmy u doktora i bylo wszystkoo ok i tylko 2 razy byliśmy na spacerku:crazy:a mialam tyle planów na ten tydzień i wszystkie poszly gdzieś:wściekła/y:
Przepraszam że tylko tak pisze co u nas a nikomu nie odpisuje ale jestem strasznie nerwowa:zawstydzona/y:

już myślalam że dzieciaki wkońcu będą zdrowe a tu Mateusz znów zaczyna kaszleć a kaszel ma identyczny ja wtedy na początku choroby i do tego dochodzi stan podgorączkowy 37,3:wściekła/y:mnie chyba szlag trafi w piątek byliśmy u doktora i bylo wszystkoo ok i tylko 2 razy byliśmy na spacerku:crazy:a mialam tyle planów na ten tydzień i wszystkie poszly gdzieś:wściekła/y:
Przepraszam że tylko tak pisze co u nas a nikomu nie odpisuje ale jestem strasznie nerwowa:zawstydzona/y:

Monia nie przepraszaj nie dziwie Ci się :-:)-:)-(
Dużo zdrówka dla Mateuszka i cierpliwości dla mamy...

reklama
Witam z rana!U nas piękana pogoda więc zaraz stroimy się z młodą i idziemy na spacerek;-) Wczoraj w pracy miałam ciągły młyn dlatego z góry przepraszam za nijaką aktywność:zawstydzona/y: Powiedzcie mi ile naszym dzieciaczkom ma w sumie wyjść ząbków bo już zgłupiałm. Tuśka drugą noc z rzędu budzi się około 24 i potemśpi już z nami i co jakiś czas przez sen popłakuje:-( zawsze tak było przy zębach ale zołza mała nie da sobie zajrzeć tak głęboko i nie wiem co tam w jej paszczy słychać:no:

Monia starsznie Ci współczuje:-( Te choróbstwa chyba się nigdy od Was nie odtrzepią. A może pomyśl o postawieniu dziaciakom baniek stary ale ponoć bardzo skuteczny sposób:tak: a i z tego co się orientuje teraz można zakupić w aptece jakiś zestaw bezogniowy.

Hrudzia pomysł na impre super ja pamiętam świetnie spojlery:-D choć młodsza troszkę jestem sama takowego nie miałam ale moja siostra miała wzorcowy:-) do dziś jak patrzymy na zdjęcia to ubaw po pachy mamy:-D

Do góry