reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
jem sniadonko,to weszlam sie przywitac
pracy duzo wiem mnie nie ma
a wczoraj,zjadlam kolacje
i pozniej w glowie mi sie krecilo nie wiem od czego,poszlam spac
dzis dobrze sie czuje
umowlam sie na termin do internisty w tamtym tyg telefonicznie
termin na marzec to jej o tym powiem przy okazji

witam:)
Aga u was sa takie terminy do lekarza??
my juz po snaidanku7,ja pije kawke i ogarniam mieszkanko i mysle sobie co zrobic na obiad.
a gotowac mi sie nie chce............

witam:)
Aga u was sa takie terminy do lekarza??
my juz po snaidanku7,ja pije kawke i ogarniam mieszkanko i mysle sobie co zrobic na obiad.
a gotowac mi sie nie chce............
OLA sa na biezaco,ale musisz byc rano w przychodni i stanoc w kolejce po 6 godzinie,aby sie zarejestrowac na ten dzien,a mozna tez letefonicznie na termin wtedy juz rano nie trzeba wstawac,a ja jak rano chodze do pracy to nie mam mozliwosci byc w dwoch miesjcach na raz

moze na obiad spagetti i jakis sosik
malo roboty????

czesc dziewczyny, wspolczuje tych kolejek u lekarza, to jakas paranoja doslownie:baffled:
my sprzatanie od rana, chyba narazie odpuszczamy spacer bo jakas szarowka...

ok zmykam bo pisze jedna reka druga musze prowadzic samochod Noddiego bo bierze udzial w wyscigach:-p

spagetti niedawno mialam. a co do spagetti to ja u mnie najlepsze robi tata, a sos to jest rewelacyjny:)
postawilam dzis na kotlet, ziemianiki i tata ma kupic surowke jak bedzie wracac do domu.

Aga u nas nie ma takich kolejek w przychodni,d zwonisz rano i tego samego dnia masz wizyte.

Martucha kto wygral samochodowy wyscig??

reklama
Do góry