reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

Byłyśmy jednak na spacerze, teraz gotuję sobie ziemniaki do barszczu (tak tak wiem, bardzo interesujące :rofl2:). Iga już tak zasuwa na czterech łapach, że czasem nie mogę jej dogonić :-D A kolana ma tak czarne, że nie wiem co :szok: Skąd to się bierze, przecież sprzątam co drugi dzień :sorry2: A jak tylko usłyszy, że idę do łazienki, to tak zasuwa za mną, że aż piszczy z radości. Dzisiaj miałam chwilę czasu na umycie głowy - do momentu, aż się zorientowała gdzie jestem i przyleciała do mnie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
. Iga już tak zasuwa na czterech łapach, że czasem nie mogę jej dogonić :-D A kolana ma tak czarne, że nie wiem co :szok: Skąd to się bierze, przecież sprzątam co drugi dzień :sorry2:
skąd ja to znam. codziennie jeżdżę na szmacie a tu efektu nie widać

A jak tylko usłyszy, że idę do łazienki, to tak zasuwa za mną, że aż piszczy z radości. Dzisiaj miałam chwilę czasu na umycie głowy - do momentu, aż się zorientowała gdzie jestem i przyleciała do mnie :-D
ja myślałam, że jak małe dziecko zacznie już siadać samo i pełzać, to będzie bardziej samodzielne i mniej absorbujące.. boże jak ja się myliłam :no:
teraz muszę uważać, żeby sobie czegoś nie zrobiła. no i nawet na 5 minut nie mogę "uciec" :-) właśnie położyłam spać szkodnika. jestem wykończona. wieczorami robi się tak marudna, że czasem mam ochotę... lepiej nie powiem, bo się wstydzę, a jutro będę tego żałowała.. ale chyba mnie rozumiecie :-)

ja rozumiem to bardzo dobrze:tak: i od początku myślałam tylko kiedy w końcu zacznie raczkować i chodzić,jeszcze nie chodzi a ja bym chciała żeby choiaż chwilkę poleżał:dry: u nas dzisiaj spokojnie,mały dał mi pospać do 10tej:szok: a póżniej leżeliśmy sobie z godzinkę:eek:za nic nie moglam się zmusić do opuszczenia przyjemnej pościeli:zawstydzona/y:
dałam se spokój od sprzątania,szybki obiad,krótki spacerek i starczy na dzisiaj:rofl2:
mały teraz śpi ale wybudza się co chwilę,także nocka nie zapowiada się najlepiej:-(
dobranoc dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny! Przepraszam ze ostatnio mnie nie bylo :-( Kurcze chyba nie nadrobie wszystkiego co napisalyscie mimo wszystko postaram sie;-)! Teraz bede juz na biezaco ;-) U nas ok mala zdrowa ;-) Pozdrawiam Was Dziewczynki :-) Ide czytac!!

reklama
Do góry