reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Fredzik, ja sobie policzyłam ile razy Mik brał antybiotyk - i do momentu wysłania do żłobka nic, a od września już 5-ty raz, czyli średnio raz w miesiącu,
więc - poza otwartym oknem - na pewno kontakt z innymi dziećmi też nie jest bez znaczenia, fajnie że są zabawy i Szymek dobrze się tam czuje, ale musisz się liczyć z częstszymi infekcjami
następnym razem będzie niania do 3 roku życia

reklama
fredzikbuzia Zosi ładniejsza mimo czekolady zjedzonej:confused:wymiękam:confused:
no to się ciesz kobieto a nie zamartwiasz się :tak:, może to nie pokarmowe, może coś innego ją np, jednorazowo uczuliło, a na pewno nie pomagają kaloryfery więc może zbyt suche powietrze, madzik, mówiłam, że to lepsze niż bycie detektywem ;-)
a ta twoja Dziodzia to rewelka normalnie :-D ja czasem ryczę ze śmiechu jak mój trzaśnie jakiś wykład (wtedy głównie po swojemu)

ja też nie mam kompleksów a i smoka moje dziecko do spania używa, i też nie zamierzam mu go siłą odbierać

właśnie ugotowałam kluski śląskie mini :-D, będą na obiad z duszonymi pieczarkami

a dzisiaj wchodzę po małego do klubiku, dzieciaki już myły rączki po obiadku a moje dziecko dało mi buziaka i poleciało za koleżanką do sali gdzie śpią, wchodzę, koleżanka mojego syna mówi mi "cześć, robie golaska" i się do snu rozbiera a mój syn kładzie się obok :szok:. Pytam" idziesz do domu? i co? NIE usłyszałam a koleżanka mała informuje mnie radośnie, ze oni spać idą i trzeba być cicho :eek: No z wrażenia nawet zdjęcia nie zrobiłam. Chyba szybko babcią zostanę :rolleyes2:

pooka, wiem i masz rację, ale ja się też tam doprawiam :-( ale powiem ci że i tak uważam, ze fajnie ze chodzi do dzieci, bo chodzi też 3 razy w tg na 3 godz (sam zostaje) w klubiku. Jest zupełnie inny niż jak w domu siedzi.

Madzik Zosia the best :tak:
Fredzik oby nie za szybko z tymi wnukami :-D;-) może by najpierw 18 skończył :confused::szok:
Miloku lepiej niech odpoczywa po przeprowadzce (o ile można odpocząć przy dwóch małych urwiskach):-D

Kurka wodna myślałam że jeszcze wyjdziemy na spacer z młodą a tu na zmianę snieg, śnieg z deszczem. blee :baffled:

peace :ninja2:

madzikm no właśnie problem polega na tym, że to nie było jednorazowe..ciagle te same zabawy i co chwilę coś zapomina, nie ma co ukrywać, że ona kiepsko zorganizowana, ale wierzę, że chce dobrze i się stara...a co do ilości osób to ona źle się zabrała, bo zaprosić kogoś przez internet to jedno, jej zadaniem było zebrać chętnych i rozdzielić ich na poszczególne godziny by nie było tłoku, a tego nie zrobiła, ograniczyła się do rozesłania informacji...no i nagle wszyscy się zwalili :szok: no ale najważniejsze, że ma okazję pobyć z dziećmi :tak: jednak wiele rodziców marudziło już na pierwszych zajęciach teraz, że za dużo osób i im się to nie podoba :baffled:

Zośka wali dobre teksty :-D

A my byliśmy dziś u dentysty razem z młodą. Najpierw my, a potem ją namówiliśmy i pokazała pani zęby. W nagrodę dostała prezent za to, że była dzielna :-)

:ninja2: lepiej już dzisiaj nic się nie odzywam bo humorki mam jak nastolatka:baffled::baffled: i jeszcze dymy będą:-D
Agutku no to masz dzielną córę bo nie raz 8 latki nie chcą otworzyć buzi i mega histeryzują:baffled:
Madzikm Dzodzia nieźle się rozgadała:szok: a w ogóle chyba pierwsza chodziła nie:confused:

miloku to ja nawet na gg nie widzę:no: może nie ma jeszcze neta w nowym domku:confused:

u yamahy też czasami mam wrażenie że pani jakaś niezorganizowana:baffled: ale zawsze jest jakiś nowy temat:tak: niezorganizowanie zazwyczaj wynika z tego że pani 5 minut szuka piosenki:baffled:

roksijakie dymy?;-) kształcąca wymiana poglądów:tak:
dawaj jeszcze co tam masz w zanadrzu:-D
a Zosia zaczęła sama chodzic dokładnie 14 grudnia 2007;-)

reklama
madzikm podpuszczasz mnie:-p
przydał by mi się jakiś mini urlop:tak: np cały dzień sama;-) jakieś zakupy, obiadek na mieście;-) a tak naprawdę Debiutantka narobiła mi mega ochoty na wakacje tak by jechać i odreagować stresy:tak:

Do góry