reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej :-)

Bogda - Gratulacjony :-)

tez sie narazie za odpampkowanie nie wzielam:zawstydzona/y::no2:

moja zaczela chodzic w styczniu 08:tak:

wlasnie Roksi czy sa jakies powody Twoich humorkow?:confused::rofl:

dzisiaj (wczoraj) poszlam do pracy w domu wyladowalam dopiero o 6:30 rano:szok: taka zmeczona ze szok i spalam do 15tej:zawstydzona/y:i jak ja usne dzisiaj w nocy ,zeby jutro rano wstac z corenka:nerd:

Dwa dni mnie nie bylo ,a tu tyle napisane:szok:dalyscie rade:tak:
Bogda moje gratulacje:-)
Ja tez nie wzielam sie jeszcze za odpampkowywanie,czekam na lato:tak:
dobra lece do wyrka bo tu cisza pa

hej

o wizycie u dentysty napisze napisze ;-)
przedwczoraj zle spalam i nie moge jeszcze dzisiaj ruszac glowa...wrrr...

A teraz jeszcze a propos zajęć.
Piszecie, że co tydzień macie jakiś temat przewodni. U nas praktycznie nie ma tego właśnie. Za każdym razem prawie te same zabawy, przy użyciu tych samych rzeczy, ale nie ma to jakiegoś powiązania z tematem czy coś.

Albo ostatnio babka mówi, że nauczy nas śpiewać nową piosenkę. Zaśpiewała /strasznie długa/ po czym zapomniała już, że mamy ją śpiewać, wstała i zaczęła wymyślać coś innego. Dziwne nie?

Maluszki oczywiście tego nie zauważają, ale my rodzice tak :dry:

Witam:tak:
Roksi a te Twoje humorki to mają może jakąś specjalną przyczynę:confused:;-)

wlasnie Roksi czy sa jakies powody Twoich humorkow?:confused::rofl:
hihi ja to baby wszystko kojarzą z jednym:-D

malaga zdrowiej ale tak porządnie:tak:

a my na liście 11:tak: ale mało dziewczyn zostało:szok: ale zdaje się że w okolicy marca jakoś dużo przybyło nowych tak na chwilkę:baffled:

Sandi podziwiam cię z tymi nockami:szok:

Dzień dobry :-). Noc nawet udana i pospaliśmy aż do 7:00, co się ostatnio nie zdarza zbyt często. Ale położyłam się po północy, bo byliśmy ze znajomymi na "chińczyku" i piwku.

Uczyłam młodego mówić "Jestem Karol, mam 2 latka". Chciałam to nagrać, więc powtarzaliśmy kilka razy i efekt jest taki, że jak mówię powiedz... (nieważne co), to on od razu "jesiem lata". Środek sobie wyciął :-D.

blu ja pytam się młodej ile ma lat a ona mówi "tci":-D a ja mówię nie masz dwa latka a ona kłóci się i odpowiada mi "nie tcii"

reklama
mojej znajomej córcia skończy 3 latka w kwietniu i ogólnie dopiero teraz zaczyna budować zdania i pytam się jej ostatnio ile ma lat a ona mówi "sześć" a jest taka spryciula że jak coś przeskrobie to zgania na natulę:-D

Do góry