reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

Iwonka to tak jak u mnie.Nogi wiecznie jak patyki,wstyd spudnice bylo nosic i teraz dochodze do tego spowrotem:-(a juz mialam nadzieje ze bede wygladac normalnie:sorry2:brzuch tez troche wisi.Ja mam 166cm i wazylam 47kg a teraz 53 mnie nawet satysfakcjonuje:tak:u mnie jak schudlam to kazdy gram bylo odrazu widac,uszy odstawaly:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-Dkiedys latem wazylam 44kg:szok::szok::szok::szok:smierc poprostu.na miejscu brzucha mialam dol:-D:-Dtez jem wszystko a lody to juz litrami:sorry2::sorry2:w ciazy tak zaczelam i mi zostalo no ale brzusio tez:dry:nie mam sily sie zadreczac jak Dotkass jeszcze z moimi plecami,troche nawet sie boje:baffled:przydalo by sie.Ja robilam po 10-20 brzuszkow dziennie ale rezultatow juz wogole,teraz wiem powinno byc 10razy wiecej:-D:-D:-D
dobra lece bo ciekawe co w nocy.znow budzenie i stekanie.boshh kiedy sie to skonczy:confused::confused::confused:
dobranoc;-)

reklama
Dotkass 150 brzuszkow? Ja piernicze,myslalam ze z 10-20 wystarczy a Ty piszesz ze i tak nie ma takich rezultatow....

Podejrzewam, że brak efektu wynika z braku systematyczności i niestety braku jakiejkolwiek diety, wiesz mięśnie są, ale skóra jeszcze obwisła:sorry2:

nie mam sily sie zadreczac jak Dotkass jeszcze z moimi plecami,troche nawet sie boje:baffled:przydalo by sie.Ja robilam po 10-20 brzuszkow dziennie ale rezultatow juz wogole,teraz wiem powinno byc 10razy wiecej:-D:-D:-D

Ja też mam problemy z kręgosłupem dlatego nie podnoszę zupełnie się przy ćwiczeniach, zresztą ćwiczę tak jak kiedyś za dawnych czasów i pracują mi wszytskie mięśnie, dzięki czemu pracują mi także mięśnie kręgosłupa i po takiej sesyjce kręgosłup jest jak nowy oczywiście do czasu. Napinam każdy mięsień brzucha, pracuje mi zarówno dolna, górna jak i środkowa część brzucha :tak:

Dobrej nocki

Hej

My juz po sniadanku.

Co do ćwiczeń brzuszków to ja też robię ok 150-200 brzuszków ale to są takie niepełne brzuszki więc je robi się szybciej:tak:Mi się wydaje że widać troszkę efekty. Byłoby widać ich więcej gdybym tyle nie wpierniczała przy okazji. Musze ograniczyć jedzenie bo już mniej małą karmię więc i mniej kalorii zużywam.Mi toby się przydały ćwiczenia na cyce ale nie lubię ich i nie mogę się zmobilizowac do ćwiczeń:zawstydzona/y:

.Mi toby się przydały ćwiczenia na cyce ale nie lubię ich i nie mogę się zmobilizowac do ćwiczeń:zawstydzona/y:
a jakie to sa ?

Ja spije kawe maly spal nocke ladnie tylko o 2 zjadl mleczko troche sie pobuntowal ale spal dalej.Wiecie co mimo choroby zauwazylam ze zaczyna sie bawic sam :szok:moze to byl jakis etap bo odkad zaczol raczkowac to tak chyba z 2mc ciagle na mnie wisial a teraz jak chodze po domu cos robie to on wogole sie mna nie interesuje chyba ze cos chce i nawet siedze teraz pisze na kompie a on na mnie nie wlazi :szok::szok: i tak z dnia na dzien coraz wiecej czasu sam sie bawi :-)

Witam się z rana,

Wstałam a tu śnieg za oknem :wściekła/y:, już mam dosyć zimy. Czuję się rozdrażniona przez pogodę. Ja nie wiem jakieś numery robi. To zupełnie tak jak ugryziesz kawałek czekolady a na resztę możesz tylko popatrzeć- podrażniasz się w ten sposób, a tu prawie, że była już wiosna, a teraz znów zima...brrrrrr

Na dodatek Ami w nocy dostała gorączki, co prawda nie wielkiej, bo 37,1 ale zawsze. Jest strasznie marudna- teraz akurat śpi, ale już sobie wyobrażam jaki będzie dzisiejszy dzień.

Nic, Wam Kochane życzę udanego dzionka
Buźka

Aaaaa, zapomniałabym dziś w DD TVN- jak zdrowo karmić malucha- już zaraz...

A co do odchudzania...mamy zamiar z R przejść na dietę zgodną z naszą grupą krwi, a że mamy identyczną A Rh+ to będzie łatwo :tak:, chociaż nie wiem jak sobie poradzę, bo ta wymaga prawie że wegetarianizmu, jedyny mięso jakie można jeść to kurczak i indyk, żadnych parówek, szynek, schabu, wołowego...buuuuuuuu, a ja tak uwielbiam mięcho :tak:, no ale cóż jak mam się czuc lepiej to czemu nie...w końcu muszę zadbać także o swoje zdrowie, a dzięki tej diecie właśnie to zrobię :tak:. Jeden plus, że nie trzeba się głodzić, powinno się tylko zwracać uwagę co powinno się jeść, a czego nie wolno i tyle :tak:

hej dziewczyny
a ja sobie juz pracuje tzn dzis mam na 13 do 19..

Adas chory obustronne zapalenie uszu ale juz po 4 zaszczyku lepiej o wiele juz nie placze tylko jest problem bo zostaly nam 3 zaszczyki a on juz jak widzi ta pania pielegniarke bo mamy sasiadke to juz na jej widok placze:-:)-:)-(

a po tym zaszczyku rano spi okolo 2 -3 godzin a potem w ciagu dnia bawi sie 1,5 godz a potem znow spi 2 dobrze ze teraz chociaz maz jest w domu i albo do niego mama moja przychodzi albo tesciowa bo trudno by mi bylo jak teraz mam ta prace:no::no::no:

ja juz po sniadanku... cherbatke wyopilam i zaraz sobie zrobie kawe...

maz szuka namietnie pracy... zobaczymy czy sie cos uda jeszcze jego kuzynka zalatwia mu w Warszawie...

A co do odchudzania...mamy zamiar z R przejść na dietę zgodną z naszą grupą krwi, a że mamy identyczną A Rh+ to będzie łatwo :tak:, chociaż nie wiem jak sobie poradzę, bo ta wymaga prawie że wegetarianizmu, jedyny mięso jakie można jeść to kurczak i indyk, żadnych parówek, szynek, schabu, wołowego...buuuuuuuu, a ja tak uwielbiam mięcho :tak:, no ale cóż jak mam się czuc lepiej to czemu nie...w końcu muszę zadbać także o swoje zdrowie, a dzięki tej diecie właśnie to zrobię :tak:. Jeden plus, że nie trzeba się głodzić, powinno się tylko zwracać uwagę co powinno się jeść, a czego nie wolno i tyle :tak:
Kilka dni temu mówili w Pytanie na śniadanie o odchudzaniu zgodnie z grupą krwi i dietetycy, lekarze stwierdzili że dietę nie trzeba brać dosłownie i że nie działa na zasadzie odmienności grup krwi.:eek:
No i tak się zakręcili że nic z tego nie zrozumiałam.

Kamilka
zdrówka dla Adasia, sio choroby od naszych dzieci, dajcie już wiooosnę:sorry:

reklama
Hannah, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

Najserdeczniejsze życzenia składam również dziewięciomiesięczniakom: Juliannie i Mateuszkowi :-)

Do góry