reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
Ja też jeszcze nie, ale dziś zakupiłam kleik kukurydziany, słodką marchewkę i słodkie jabłko Bobovity - mam zamiar albo jutro albo w niedzielę.
W pon kończymy 4 miesiąc, więc jeden dzień wcześniej nie zrobi różnicy.

no to chyba i ja zaczne cos wiecej dawac malemu.
mam tylko pytanie.czy np soczki , deserki mam mu podgrzewac tak jak mleko???bo ja juz nie wiem sama.nie znam sie kompletnie.i ile soczku moge mu dac na poczatek?zaczne od jablkowego bo gdzies tak wyczytalam .chociaz to pewnie wszystko jedno...

No to Kacperek dostał po raz pierwszy jabłuszko. Zjadł pół słoiczka i nie mogłam go odciągnąć :)

Co do djety to w ciągu dnia tylko pierś i soczki jak na razie jabłuszko, banan i marchewka po winogronowych ma rozwolnienie i wymiotuje, wieczorem butla z mleczkiem i kleikiem no i dziś po raz pierwszy jabłuszko.

no to chyba i ja zaczne cos wiecej dawac malemu.
mam tylko pytanie.czy np soczki , deserki mam mu podgrzewac tak jak mleko???bo ja juz nie wiem sama.nie znam sie kompletnie.i ile soczku moge mu dac na poczatek?zaczne od jablkowego bo gdzies tak wyczytalam .chociaz to pewnie wszystko jedno...
Ja deserki podgrzewam,:tak: ale ze soczków chwilowo zrezygnowałam. Dawałam Niuni na początek po 30ml raz dziennie hippa jabłkowego i choć bardzo Małej smakował, miała po nim bolesności brzuszka.. Także teraz jej go nie podaje.., a najciekawszy jest fakt, że po tartym jabłuszku lub deserku, który go zawiera jest wszystko ok :confused::tak:. I bądź tu człowieku mądry..

ja chce zacząś od czwartku, bo będzie miał 4 miesiące skończone i chyba zaczne od marchewki

reklama
No właśnie w jaki sposób podgrzewacie słoiczki??? ja soczki tez podgrzewam zeby nie były zimne nawet ta temperatura pokojowa wydaje mi sie ze jest za zimny soczek :/
Moja dzis zjadla obiadek dynia z ziemniakami i baaardzo jej smakowal

Do góry