reklama
U nas podobnie, z tym, że deserek podaję trochę później, a na noc obowiązkowo kaszka do mleka (już 6-7 łyżeczek na 180 ml ;-)).I nic więcej??
My jemy o 12 obiadek, po 15stej deserek, a 21 kache taką jak w przepisie...a pozostałe razy samo mleczko. W sumie 7 razy na dobr jest karmiona.
Dzisiaj na podwieczorek jabłuszko z bananem i truskawkami :-):-):-).
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dziewczyny ktore juz podaja inne posilki POWIEDZCIE MI O JAKIEJ PORZE DNIA JE DAJECIE
Czy to zastepuje jedno karmienie mlekiem ?
My dostalismy zgode pediatry na p[odawanie czegos nowego i juz dzis jej podalam
Marcheweczke z ziemniakiem bo taki mialam zestaw :-)
Ale ona byla glodna dALAM JEJ ZE 4 LYZECZKI I PO TYM MLEKO BO NADAL BYLA GLODNA a wy jak robicie NAPISZCIE MI PROSZE dzieki
Ale ona byla glodna dALAM JEJ ZE 4 LYZECZKI I PO TYM MLEKO BO NADAL BYLA GLODNA a wy jak robicie NAPISZCIE MI PROSZE dzieki
Dziewczyny ktore juz podaja inne posilki POWIEDZCIE MI O JAKIEJ PORZE DNIA JE DAJECIE
U nas na początku tez po kilku łyżeczkach słoiczka musiła byc butla, bo Adas był nadal głodny. Teraz juz raczej nie..........My jemy tak 8-9 rano butla ok 90ml; 13- marchewka z ziemniakiem 3/4 słoiczka; 15:30/16- "rice pudding" ze słoiczka- sama nie wiem co to jest na polski hihih (z Hippa)- pół słoiczka; 17/17:30- butla 120ml; 19:30/20- butla 180ml + 2 łyzki kleiku (po kąpieli- na tym zasypia; 23/1 w nocy (tu różnie)- 180 ml + kleik i o 5/6 rano- 150 ml mleczka
I często owoce ze słoiczka zamiast rice pudding, ale ostatnio jabłko z gruszka sie znudzilo i czekam zeby wprowadzic jablko z jagoda
Ostatnia edycja:
Dorotka moj dostaje na razie jeden posiłek albo obiadek albo owoce zamiast mleka
w godzinach 13-14 zalezy;-) od przyszłego tyg chce wprowadzic 2 posiłki obiadek i owoce;-)i bedzie obiad po 3 h deserek owocowy reszta to mleko;-)

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
dzieki :-)
reklama
Podziel się: