reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Och Kasiu z nieba spadłaś z taką propozycją :-)Ja gdzieś mam na kompie książkę kucharską po Martynce. Muszę zrobić porządek i wrzucę jakieś przepisy. Wydaje mi się, że były już od 4 miesiąca. I na forum krąży Babycook, też fajna.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Taaa ... ja ostatnio w sklepie popatrzyłam na etykietki tych dań gotowych i co ... dania dla dziecka po 6 m-cu kalafior, groszek i marcheweczka - hmmm a wzdęcia po tym murowaneMoze faktycznie delikutaśny...a co do tej jarzynowej to się uśmiałam. Skład: marchew, ziemniak i olej... Bardzo jarzynowa ta zupka.

Ja ostatnio widziałam spaghetti po 6-tymTaaa ... ja ostatnio w sklepie popatrzyłam na etykietki tych dań gotowych i co ... dania dla dziecka po 6 m-cu kalafior, groszek i marcheweczka - hmmm a wzdęcia po tym murowane![]()

magdziunia
Październikowa Mama'08
Spaghetti, lasagne - lo matko czegoż to nie wymyślą, aby przyciągnąć klienta.
Janse że tak...a jak masz wprzepisie?
No własnie na opakowaniu jest napisane żeby kleik rozrabiać w samej wodzie, nie w mleku, a ze ja chciałam do butli z mleczkiem to się zastanawiam czy modyfikowanego dać tyle miarek co zwykle + kleik, czy może mniej i ten kleik....w przepisie jest 5 łyżek kleiku na 5 łyżek wody, czyli 1:1...
blond_20
Czarownica
to co Wy za kleik macie?tzn jakiej firmy?u mnie napisane ze z mlekiem
to co Wy za kleik macie?tzn jakiej firmy?u mnie napisane ze z mlekiem
Z Hippa... mam w sumie 2- jeden na mleku- ale to takie bardziej płatki ryzowe bym powiedziała, drugi jest... hmmm- kremowy- w wolnym tłumaczeniu z ang- no i ten właśnie jest do rozrabiania w samej wodzie...
reklama
blond_20
Czarownica
ja mam nestle i tam tez jakby takie platki i to z mlekiem.
Podziel się: