• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
U nas dziś 2 kupki :szok::szok::szok:po kilku łyżeczkach przecieru ze śliwek :rofl2: :-):-).
Co prawda trochę mnie napinało, po tych nowościach, ale jakoś dałam radę..:tak: :-D.

Niunia wszamała przed chwilą pół słoiczka obiadku ryżowego z bananem i jabłuszkiem i jest wniebowzięta :-). Na widok łyżeczki podskakiwała i szeroko otwierała usteczka :-). Teraz czas na małą drzemkę :tak:.

U nas po kaszce z bananami nic jej nie bylo :-)Wiec dzis kaszka o 21 na nocne karmienie I nawet ciut lepiej dzis spala ale nie wiem czy to przypadek czy to ta kaszka :-)

Też dosypujemy Niuni kaszkę do mleka :-), tyle że malinową.
Mała ją po prostu uwielbia :tak:. Wczoraj tak ściskała butelkę, że nawet jak już zjadła i przestała ssać, to za nic nie chciała dać jej sobie wyrwać z dzioba :-):-D.

A tak w ogóle to ile łyżeczek kachy sypiecie maluchom do mleka?
Moja Majka zjada przeciętnie, od 150-180ml mleczka przy każdym karmieniu.
Wieczorem, na 180ml mleka sypie jej o 2 łyżeczki kaszki, a Wy ile dajecie ;-)?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry