reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Ja kleik miala z Bobovity i byl do dodania do mleka :-)

MAJECZKO moja pije NUTRAMIGEN a JA WIECZOREM TERAZ PODAJE JEJ KASZE RYZOWA Z BANANAMI

taka kaszka nie moze byc np mleczno -ryzowa a i na opakowaniu pisze pisze ze dla dzieci uczulonych na mleko :-)

reklama
ja nie wiem co z tym moim pączkiem:confused: wymyśla jak stara panna. nic jej nie smakuje.wczoraj starłam jej świeże jabłko, pomyślałam że może słoik jej poprostu nie podchodzi- gdziee tam, ani ciut ani tyciu:crazy: krzywa jakby cytryne dostała, wszystko bleeeeeee i wyplute. Potem, pociełam w pałeczki gruszke i jabłko do possania, że smaki spróbowała sobie i bleeeeeeeeeeeeeeeeeee:crazy: Po klieku 2x mi sie darła starasznie, nie wiem co z tym moim dziecionem:confused::dry:jedyna rzecz jaka akceptuje poza mlekiem to herbata hipp- jabłko+melisa- to potrafiłaby żłopać chyba non stop.

No to faktycznie nie wesoło...Hanka musi wszystko co jej dam. Na oczątku duze oczy robi a potem szama aż sie uszy trzęsą:-D

No u nas ze słoiczkami tez już lepiej (aby nie zapeszyć) i wczoraj i dziś zjadł po całym słoiczku obiadku zamiast porcji mleka:-p może się w końcu nauczy coś jeść:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry