reklama
Ja z kolei wrzucam słoiczki do podgrzewacza ;-).No właśnie w jaki sposób podgrzewacie słoiczki???
Czasami wkładam obiadek bądź deserek do szklaneczki, a następnie szklaneczkę do miseczki z gorącą wodą i mieszam ;-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja podobnie jak ANNA :-)
U nas dzis oli wypila 15 ml soczku marchwiowego i zjadla tzn dokonczyla otwarty juz sloiczek marchewki z ziemniakiem :-)
U nas dzis oli wypila 15 ml soczku marchwiowego i zjadla tzn dokonczyla otwarty juz sloiczek marchewki z ziemniakiem :-)
ja podgrzewam w gorącej wodzie- słyszalam, że niepowinno się w mikrofali, bo niby może sie nirówno odgrzac, że czxęść będzie ok, a część za gorąca i mozna dziecko sparzyc... szczerze wątpię- bo raczej mama sprawdzi temperature zanim poda maluchowi,. zamiesza itp- ja z tą woidą to z przyzwyczajenia- no i też za bardzo nie podgrzewam- troche wyżej niz tem. pokojowa... 
No a jak dokładnie ?? odkrecony słoiczek czy przekładasz na miseczkeMinisia wrzucam do mikrofali![]()
moj juz obiadki czy deserki zjada praktycznie po całym słoiczku;-)

magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja też zamierzam podać już we wtorek maluszkowi jabłuszko albo marcheweczkę - hihi to pierwszy raz będzie.
A i herbatkę z melisą też w planach mam.
Co do podgrzewania to ja będę chyba albo w podgrzewaczu albo w miseczce z gorącą wodą.
A i herbatkę z melisą też w planach mam.
Co do podgrzewania to ja będę chyba albo w podgrzewaczu albo w miseczce z gorącą wodą.
magdziunia
Październikowa Mama'08
My po zjedzonym jabłuszku już - smakowało chyba synkowi ... trochę na początku krzywił się. Na razie dostał w sumie dwie łyżeczki i poszła już 4 kupa 

reklama
blond_20
Czarownica
a moj wczoraj wypil troszke soku jablkowego a dzisiaj pol sloiczka jabluszka;-)na poczatku byl placz ale pozniej chyba zalapal o co biega i slicznie otwieral buzke;-)
Podziel się: