reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

A ja witam z pracy...
niestety. W zeszłym roku romantyczna kolacja, a teraz użeraczka ale cóż, jakoś przeboleję.
Chyba dostałam miły prezent na walentynki - dwa kopy pod serduszkiem. Mam nadzieję, że się nie pomyliłam :-D

Życzę upojnych i miłych wieczorków..... (jak wrócę z pracy, to też męża dorwę) :-p

No i witam nowe mamusie!

reklama
Witam wszystkie "Stare i nowe" mamusie:-) Dawno mnie nie bylo ale najpierw mielismy kilkudniowe odwiedziny mojego brata a potem mialam ciezkie dni i nie chcialam nikogo zanudzac.Dzis tez wpadlam tylko na chwilke zeby zostawic Wam mnostwo Buziaczkow Walentynkowych ;-) Do nastepnego PA PA

Ja i Hania już o 6 rano dostałyśmy od Dawidka sms, że jesteśmy jego najważniejszymi dziewczynami na świecie i, że nas bardzo kocha. Milutka taka wiadomość z rana. Ja byłam u siostry i dlatego się nie odzywałam ale widzę, że mnie nic nie ominęło bo tu cisza i spokój jak nigdy.

A ja zamiast w ramionach meza buszuje po necie. Asia, moj Łoś okazal sie dzisiaj takim prawdziwym Łosiem, szkoda slow...

witam sie z ranka u mnie jak zwykle ostatnio ciężka noc i jeszcze do tego corka z nami spala obiadek wstawiony walentynki byly mile kolacja zrobiona przez meza a pozniej seksik przed snem

Witam sie porannie niedzielnie :-) Rzeczywiscie cisza tu i spokoj, chyba jeszcze wiekszosc z was odsypia wczorajsze upojne noce ;-) Ciesze sie ze wiekszosc z was spedzilo milo ten dzien i wysylam przytulaski do tych, ktore byly troszke mniej szczesliwe :tak: Mnie moj luby wyciagnal na zakupy i troszke ciuszkow dostalam niepowiem fajnie bylo :-) Pozdrawiam cieplusio i do napisania

Witam dziewczynki.
spokoj na forum od wczoraj, ze az dziwnie. ale pewnie jutro dopiero wszystkie wrócimy do rzeczywistosci. ja dzieki mezusiowi w słodkie lenistwo popadam bo ciagle mnie wyrecza a to w robieniu porzadków a to w robieniu sniadania. szkoda ze takie Walentynki nie moga trwac ciagle...

witajcie kochane lipcóweczki

wpadam na chwilkę powiedzieć że cało i szczęśliwie dojechaliśmy do domu.
Niestety na tym szczęścia dosyć - mój mąż od paru dni zachowuje się jak ostatni łoś więc nawet mowy nie było o miłych walentynkach... ale to i tak najmniejszy mój smutek. 19-letnia córka mojego kuzyna niespodziewanie zapadła w śpiączkę, a dziś rano dostałam wiadomość że odeszła :-(
poczekam więc sobie z boku i poukładam myśli, bo dziś czuję się jakby coś ciężkiego przetoczyło się przeze mnie :-(

Mam nadzieję że u Was wszystko dobrze

reklama
Witam kobitki ;-)

Witam sie i znikam. Jadę po swojego Łosia:-D na lotnisko. Mam nadzieje, że odbijemy sobie dzis podwójnie wczorajsze Walentynki.
Nie wiem jak Wy, ale ja od 12tyg.ciązy mam takie cisnienie, że mogla bym sie kochac non stop:tak:

Spokojnej i wspaniałej niedzieli

Buziaki!!!

Do góry