reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z USYPIANIEM dziecka

Hmm.... z przerobieniem na mp3, też nie??? tyle, że zaznaczam tak nie wolno, bo to nielegalne :-)

problem polega na tym, ze ten komp nie dźwiga już nic zupełnie:( i mam zrzucone kołysamki na kompa, ale nie moge odpalić zainstalować zadnego mądrego programu. Poprostu stróż od nielegalnych rzeczy jakiś czy co??;)
ehh, a muze mailem można??

pedro, ale ja na początku jej włączałam i jakby usypiała, ale czy bardziej niż przy mozarcie to nie wiem, pamiętam tylko jak pierwszy raz włączyłam to Małą zatkało i zasypiała w chuśtawce, czego wcześniej nie robiła:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kaatia nie można, jeżeli jest chroniona prawami autorskimi :-) ale wiem, że pliki mp3 czyli przerobione pliki muzyczne np. z CD po odpowiednim przerobieniu przejdą mailem, może nie kilka naraz w jednym mailu ale pojedynczo.

kaatia to wyslij komus kto ma kompa ktory to udzwignie o :-)
a jaki to jest konkretnie pełny tytuł tych kołysanek?
może juz "gdzieś" jest :-)

Emilko sprawdz czy "gdzieś" są a jak nie ma to podeślij ktoś maila, może pójdzie w tym tygodniu:)

oj pożyczyłam płytke do zrzucenia... nie mam autora. Zaraz poszukam w necie jak trzeba, ale powinno wystarczyć

reklama
Do góry